Sa lase cate putin amandoi de la ei si in acelasi timp sa si dea de la ei putina afectiune persoanei dragi
Eu consider ca intr-o relatie este bine sa fi mai indeferenta pentru ca asa il vei atrege mai mult.ii vei starni interesul sa te cunoasca...din ce in ce mai bine...dar uh ar trebui sa fi mai imprevizibila si sa ai un aer misterios
nu sa te i te oferi pe tava pentru ca asa nu mai are niciun interes sa te seduca
Cred ca e mai bine daca adopti prima varianta.(si lasi doar uneori de la tine, deci nici deloc ca sa nu fii chiar exagerat de scorpie, dar nici intotdeauna ca sa fii ca o carpa pe care el calca linistit)
Sa stii ca depinde foarte mult si de baiat. pe unii ii atrag cele care sunt mai indiferente si mai misterioase, pe cand altii, daca nu le dai atentie se plictisesc si nu te mai cauta nici ei. Iti zic din proprie experienta
nu pot spune ca toate raspunsurile de pina acum nu`s cit de cit adevarate. dar eu am alta parere. comportamentul mixt (azi - misterioasa; miine - iubitoare) il face pe baiat sa simta provocarea. intr-o relatie, misteriozitatea pozitiva e ceea ce da farmec 'jocului'. Indiferenta e buna doar cind vrei sa te desparti de el. Iubirea, atentia - trebuie sa existe in 'aura relatie' si in saruturi.
succes.
Putin indiferenta, misterioasa, iar cand el e dragastos, poti sa-i raspunzi cu aceeasi metoda ca altfel risti sa cazi in extrema cealalta. De la interesanta, la prefacuta si sa se desparta de tine pe motiv ca, crede ca nu il mai placi.
Dany_Daniel_1998 întreabă: