| Ctynnaa a întrebat:

Ce parere aveti?big grin Un baiat imi zice "My Love". Imi prescurteaza numele si ceilalti il intreaba dc ma alinta, si el nu le raspunde. Imi cere sfaturi. Si recent, chiar azi ma intreaba: ai prieten? si eu i-am zis ca da ( dar nu am ) si a facut o fata ":O" si zic eu "nu mai nu am" zice el" ok m`am speriat. ce sa cred? >8-

11 răspunsuri:
| ashley26pink a răspuns:

Te place, sigur...ar trebui sa vorbesti cu el...

| Lora a răspuns:

E indragostit de tine si ii placi

| andradat a răspuns:

Bineinteles ca te place. Numai nu te grabi si nu te apuca sa te combini cu el numai pentru faptul ca te'a intrebat daca ai prieten sau ca iti spune my love. Mai asteapta sa va cunoasteti mai bine iesiti la un suc ceva. Succes si pupici

| raZz a răspuns:

Vb cat mai repede cu el... daca il placi si tu. daca nu zii asta din start!

| vasiledumitru a răspuns:

Pai ii place de tine insa e nu vrea sa impartaseasca acest lucru cu toata lumea, ti-a spus doar tie, si tu l-ai trimis la plimbare.

| Razvan a răspuns:

El te place. Dar tu?
Se pune intrebarea:Renunti sa mai suferi in tacere si sa iti deschizi inima spre o posibila relatie?thinking

| Bianca_2742 a răspuns:

Ca te place si cred ca vrea sa fii numai a lui dupa intrebarea daca ai prieten...

| Alex0194 a răspuns:

Eu cred ca te place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crd ca te place... da nu te lasa asa de usor si incearca sa il cunosti cat mai binewinking
bafta!

| Ada... a răspuns:

Bună! Se vede că te place, iar dacă îţi cere şi sfaturi înseamnă că are încredere în tine.
Ai grijă, nu te băga într-o relaţie cu el până nu consideri că îl placi şi tu, astfel să știți că o să suferiţi foarte mult.
Multă baftă!winking

| Stefania a răspuns:

Buna!

Cum am mai spus el chiar simte ceva pentru tine si incearca sa-ti arate si probabil el crede ca inca nu ti-ai dat seama `happy

Bafta!