| Summerismine a întrebat:

Ce parere aveti daca ati auzi ca o iubire dintre doi copii/adolescenti la inceput de liceu continua si dureaza dupa terminarea acestuia si continuarea facultati? eu cred ca este Wow si greu mai gasesti asa cupluri love struck

Răspuns Câştigător
| AikkoxD a răspuns:

Cred că eu sunt unul din exemple. Doar că nu suntem împreună din liceu, ci din şcoala generală. Cel puţin, eu eram. Ne-am cunoscut acum 6 ani, şi de 5 ani suntem împreună. Avem planuri mari de viitor happy

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu chiar cunosc un caz similar, deci e posibil

| pinkystyleツ a răspuns:

Isa asa ceva mai rar...

| onik91 a răspuns:

big grin Eu cu prietenul meu ne cunoastem de 13 ani...sunt cu el de la inceputul liceului...si acu sunt in anul 2 de facultate (inca un an si termin). Da, avem 6 ani impreuna big grin

| neutrino a răspuns:

Daca stii raspunsul, de ce mai intrebi? Intr-adevar, asemenea cazuri mai exista, dar rare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar oamenii nesiguri sau foarte anosti reusesc sa aiba o singura relatie in perioada adolescentei.

| AndyLavy a răspuns:

Eu mi-am cunoscut iubitul in clasa a 10a, nefiind din acelasi liceu, sau oras cu mine. Si sunt anul 1 la facultate, si continuam relatia, si va continua mult si bine. daca iubesti persoana respectiva si stii cum sa intretii o relatie, atunci acest lucru este posibil.