Pai acel "prieten" al tau nu este cel mai bun prieten daca flirta cu ea chit ca stia ca esti cu persoana de 2 zile. Da nu ar merita sa fie batut.Sunt o multime de fete pe lumea asta nu trebuie sa iti curga ochii doar dupa una.Parerea mea.Si prietena ta nu te iubea intr-adevar.Nu se despartea de tine mai ales pentru cel mai bun prieten daca te iubea. Good luck
Violenţa nu este o soluţie, deci nu, nu merită bătută persoana respectivă. E urât şi din partea prietenului şi din partea ei dacă a cedat iar în acelaşi timp şi tipul care a trecut prin asta are partea lui de vină. Dacă nu ar fi insitat să se întâlnească şi să aibă o legătură strânsă cu acel prieten, prietena lui nu ar fi ajuns atât de aproape de acel individ. După aceea e tipul care - din punctul meu de vedere - nu ar fi trebuit să îi facă avansuri prietenei prietenului lui şi mai e şi tipa care nu trebuia să cedeze dacă ţinea la tipul cu care era. Un alt aspect al acestei probleme este dacă fata a vrut să se răzbune. Sunt fete care recurg la astfel de metode.
Inseamna ca ti'ai piersut 2 ani din viata aiurea.nu te merita bataie merita tot dispretul de pe fata pamantului.
te compatimesc
Nu merita baiaie... s eu am patit acelasi lucru, dupa 3 ani jumate chiar. stai linistit o sa treaca dar a inceput doare tare. ignora`i total pe amundoi. nu merita nici macar sa-i mai salutzi.
A si ink ceva... cel mai castigat din treaba asta esti tu sa stii. el s`a ales cu o tarfa si a pierdut un prieten. ea a pierdut pe cineva care o iubea pentru o bucatzic de ****, tu ai vazut cine iti este cu adevarat prieten. si ce panarama ai langa tine.
Nu prea se rezolva cu bataia, in primul rand domnisoara daca te iubea nu cede prietenului tau iar daca tipul iti era prieten a fost greseala lui.Consider ca esti singurul in masura sa faci ceva si singurul lucru care il poti face e sa-i faci sa te regrete
de ce s-o bati mai aspirina? poate la respectivul a gasit ce nu a gasit la tine, daca o iubesti incearca sa vezi ce-ti lipseste sau intreab-o chiar pe ea, cu bataia risti puscaria. Tu nu sti ca femeia de ce o bati mai rau te inseala?
Si mai stai cu el? lasa-l draga nu conteaza ce stia prietenul conteaza gestul lui pe care la facut paraseste-l ca daca a facut o data o va face si adouo oara.