Mesajul de sarbatori ti l-a trimis din bun simt, este foarte frumos din partea ei/lui si trebuie sa ii raspunzi lasand in urma despartirea sau o eventuala impacare.
Eu as considera ca mesajul a fost trimis din bun simt, consider ca este o persoana educata, imi place ca s-a gandit la mine si bineinteles ca ii raspund.
Eu sunt in situatia asta, indragostita de el si abia ieri i-am dat mesaj de anul nou...El e cu altcineva, mi-a spus asta acum o luna printr-un schimb de sms-uri si am incercat sa ne reimpacam si inainte de asta cand gresisem si mi-am cerut iertare, i-am spus tot ce simt pentru el. Mi-ar place ca macar sa fi citit mesajul meu, n-am de unde sa stiu asta, oricum un raspuns n-am primit si desi mi-ar place ca sa-l primesc
Off Imi pare rau pentru tine.
Exista mai multe motive pentru care nu iti raspunde la mesaj.Ori chiar nu ii mai pasa de tine, ori acea fata il are sub papuc si nu iti poate raspunde la mesaj, ori nu vrea sa redeschida vreo conversatie cu tine pentru ca, daca a tinut mult la tine, ii face rau.
Eu am avut o relatie destul de scurta acum cativa ani.am luat o pauza lunga, ne-am impacat de o perioada mai lunga de timp si din nou a durat putin dar ne-am iubit mult si eu, care eram mai sensibila mi-am sters id pe care vorbeam cu el si nu am mai tinut legatura un an.Inainte sa avem m intalnire acum aproximativ un an, nu am mai vb muult timp.Am vorbit cam o data la un an(vb la tel sau intalnire).
Dar acum recent am aflat niste lucruri despre el si am purtat o scurta conversatie si m-a durut foarte rau pentru ca a fost prima iubire
Poate evita sa iti trimita pentru a nu-si trezi amintiri care, chiar daca sunt frumoase, provoaca mukta durere in suflet. Daca stii ca te-a iubit mult, cu siguranta asta e motivul pentru care nu ti-a dat niciun raspuns.
E prima mea iubire la aproape 30 de ani Mi-a spus ca a contat relatia noastra desi am fost impreuna doar o luna si jumatate. Ma agndesc si la varianta sa nu-i pese pentru ca pana sa-l caut eu acum o luna si ceva el n-a mai dat niciun semn doua luni pentru ca eu am gresit, neavand incredere in el; stiu ca l-am jignit cu asta si ca am facut acest lucru in primul rand dintr-o neincreder in mine. Stie cat sufar, ca nu-mi e usor deloc, ca n-am sa-l uit niciodata dar asta e. De exemplu de cand e cu ea nici macar pe mess nu mai sta sau pe un site unde ne-am cunoscut, dar cand era cu mine statea zilnic chiar ore intregi ma doare sa ma agndesc la asta si la multe altele; acum sunt mai bine dar mai am momente cand imi amintesc...
Te inteleg chiar daca esti de 2 ori mai mare decat mine.
Mai ales ca e prima iubire, o sa ai mereu remuscari cand te gandesti la ce a fost.Incearca cumva sa inchizi acest capitol din viata ta si sa nu mai deschizi subiecte pe tema asta oricat de mult ti-ai dori sa vorbesti despre asta.
Eu asa am facut si, timp de 5 ani a functionat insa acum ca am fost nevoita sa vorbesc cu actualul despre anumite chestii din trecut, ceva ma roade la inima chiar daca atunci aveam 12 ani, eram un bebe, nu un copil.Am iubit si atunci.Nevinovat, nu stiam ca iubesc dar acum imi dau seama ca chiar am facut`o.
Nu o sa fie usor sa nu te mai gandesti la el dar viata merge inainte si indiferent ce credere si ce face el tu trebuie sa fii constienta de faptul ca ai facut ceea ce trebuia, ti-ai cerut iertare, ti-ai facut datoria sa ii dai un mesaj de sarbatorie, chiar daca tocmai acum, niciodata nu-i prea tarziu si trebuie sa fii cu inima impacata ca l-ai iubit cu adevarat.Chestia asta cu increderea era normala pentru ca nu poti avea incredere intr-un om dupa un timp atata de scurt.Mie mi-au trebuit 8 luni ca sa am incredere jumatate si inca vreo jumatate de an sa am incredere deplina si tot mai am dubii cateodfata dar in legatura cu chestii minore.
Aici a fost greseala lui pentru ca nu cred ca el avea incredere deplina in tine.
Incerc sa inchid acest capitol, incerc sa fiu mai increzatoare in mine ceea ce se si intampla si cei din jur au observat lucrul asta. Stiu cum e cand acel ceva ramane in suflet si trebuie sa vorbesti despre el, nu-i usor deloc, sunt rascolite amintiri, sentimente, ganduri iar apar...dar crede-ma ca si tu vei trece peste. Nu ma mai gandesc la ce crede el ca i-am dat sms abia acum cu urarile sau la ce gandeste despre mine in general, stiu in adancul sufletului ca parerea e per asamblu buna, nu regret nimic, ma bucur ca aparut in viata mea si m-a invatat o gramada de lucruri unele fara sa-si dea seama si m-a motivat mai mult ca nimeni altcineva. Il voi iubi mereu si ma voi gandi cu mare drag la el Neincredere am avut eu la inceput in el, apoi dupa ce am gresit si mi-am cerut iertare el n-a mai avut in mine considerand ca voi repeta greseala si pe viitor, desi stie ca n-as face asta si i-am si explicat de ce am facut ce am facut. Dar viata merge inainte
M bucur ca gandesti pozitiv si sper ca intr-o zi sa gasesti persoana potrivita.Relatia asta o vei tine minte toata viata si dupa ce vei trece peste partea asta cu suferinta, cand vei fi pregatita sa-ti amintesti din nou ce a fost o sa-ti poti aminti cu zambetul pe buze, nu cu tristete.
Te pup.:*
L-a trimis din lipsa de ocupatie nu inseamna nimic, doar un text copiat de pe net si pe urma trimis la toata lista. nu iti mai fa iluzii tipo.
N-am trimis sms-ul din lipsa de ocupatie si nici nu l-am copiat de pe net sau sa-l trimit la toata lumea; a fost un sms personalizat cu ganduri bune pentru el alaturi de care am petrecut cateva clipe frumoase pe care nu le regret si mai ales ca datorita lui m-am schimbat foarte mult. Iluzii nu-mi mai fac...am trecut de etapa asta, dar un sms cu "multumesc, la fel" nu cred ca ar fi fost prea mult din partea lui sa faca.
Aha tipa, ma gandeam ca el ti-a trimis sms-ul, daca acum tu spui ca a fost mai mult de un mesaj si ai investit in el ceva ganduri si sentimente, numai bine, oricum e pierdere de timp din punctul meu de vedere.
Bananacantareata87 întreabă: