Spune-i in mod direct ca-l placi si esti convinsa ca acceptand o relatie cu tine ar obtine exact ceea ce-si doreste de fapt, o iubita adevarata. Succes.
Depinde cum reactioneaza, daca te place o sa fie fericit, daca nu te place, nu o sa fie
O sa faca misto de tine,daca nu te place, cand mai treci pe langa el, uita-te in ochii lui, daca se dilata pupilele, te place.
Daca te place, ar fi flatat si ati fi impreuna. Daca nu te place, depinde de cum reactioneaza (este sau nu este gentleman?).
Eu i-am spus direct unei fete ceva gen "La un moment dat,fiecare are ceva important de spus,eu astazi imi fac curajul sa iti spun ca-"si ma completeaza ea"Iti place de mine,nu?"
Ea a vrut sa ramanem prieteni,si nici acum nu imi dau seama daca ma bucur ca i-am spus,sau daca regret ca a refuzat,nu imi dau seama ce simt,a fost prima fata la care i-am spus ca o plac,ignorand asta, ori s-ar bucura si probabil ati fi impreuna, ori ar vrea sa ramaneti doar prieteni, sau depinde de ce baiat este, o sa isi bata joc de tine (mai putin probabil).
bebitza întreabă: