| WarGarurumon a întrebat:

Ce parere aveti daca o fata se casatoreste la 20 de ani si la 22 e gravida?

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mi se pare o alegere personala corecta. Unele femei isi doresc sa faca facultate, altele se dedica familiei. Sunt amandoua decizii bune atata timp cat i se potrivesc persoanei in cauza.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Bravo ei. Ce sa zic?!

| RXN a răspuns:

Ar trebui sa am o perere? Nu ma mai agit nici la copile de 13 ani insarcinate, de ce m-as criza ca o femeie matura, casatorita va avea un copil? Mi se pare cat se poate de firesc, in general dupa casatorie, urmeaza si copilul.

| Razvan a răspuns:

E viata ei, decizia eithinking E bine sa fii mamica de tanarahee hee

| elasexygagica a răspuns:

Mi se pare chiar prea devreme pentru maritis sad viata este atat de frumoasa love struck este mare pacata sa te legi la cap asa devreme sad...trist sad sh copil la 22...tragic crying

| Anca a răspuns:

Cred ca s-a grabit extrem de mult cu casatoria! Cu copilul. nici nu mai zic.

Eu sfatuiesc fiecare persoana sa-si cumpere un caine inainte de a naste un copil! Si asta avand in vedere ca un caine e mult mai usor de crescut decat un copil.

Eu de cand mi-am luat caine, nu-mi mai doresc copii - cel putin nu in urmatorii 5-6 ani. Mi-am dat seama ca n-as fii pregatita pentru unul!

Iar referitor la casatorie : Maritata o sa fii o viata. De ce sa te grabesti?!

Eu nu m-as marita la 20 de ani si in nici un caz nu as face un copil la 22.

PS : Am 23 ani!

| Cypronge a răspuns:

Cate odata e nevoie de mai multe incercari pentru ca o fata sa poate ramane insarcinata, sunt multi factori ce influenteaza asta depinde de organizmul fiecaruia nu e vreun motiv de ingrijorare.
Sau e posibil sa fii luat anticonceptionale pentru a evita sacrina pana la aceasta varsta deoarece nu se simtea pregatita.

| Ирина19 a răspuns:

Destul de buna happy de ce nu?

| Arthur a răspuns:

Era mai grav dacă se căsătorea la 22 şi era gravidă la 20.

| BubuLina999 a răspuns:

Nu enimic anormal din contra e bine. mai ales ca e casatorita si. are deja 2 ani de relatie cu sotul.

| PussicatDolls a răspuns:

E ca si cum ai 4 ani si la 6 de duci la scoala in clasa 1.

big grinMie mi se pare totul ok.Nu va nimic "ciudat"in asta!

:-)Iar, daca este cazul tau, eu cred ca este numai bine.
De la 20 la 22 e dif de 2 ani. E chiar foarte normal
Sarbatori fericite!big grin:-)

| InoTkd95 a răspuns:

Aa pai nu ar fi nimic daca fata are incredere multa in sotul ei si asa, dar totul e ca isi pierde tineretea.

| Myladdy a răspuns:

Nici daca era invers nu vad nici o problema,... dimpotriva,... e ok, daca stie sigur ca asta e varianta corecta pentru viata ei!

| alexya_8105 a răspuns:

Daca are o casa si un salar e ok

| Ella123 a răspuns:

La 22 de ani nu mi se pare nimic anormal...
dar la 14. 15 ani totul este anormalthinking
dar revenind la intrebarea ta, mi se pare in reluga happy

| audculori a răspuns:

Mda... mie mi se pare ok decat sa ramai inainte sa te casatoresti. si in plus e majora

| cristyan003 a răspuns:

Totul e ok, insa fata mai avea timp sa-si petreaca viata tongue ca cel mai important sa te distrezi cand esti tanar nu? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca e proastta`rolling on the floor