| azsxdcfvg a întrebat:

Ce parere aveti daca prietena te inselat cu cel mai bun var si el stiind ca o iubesc mult?

Răspuns Câştigător
| gemeni6226 a răspuns:

Nu te merita stiu ca e greu dar treci peste, mai greu va fi cu varul.Eu nici nu as mai vrea sa vad pe nici unul din ei toata viata.E clar.

| anonim_4396 a răspuns (pentru gemeni6226):

Ce mor eu p-astia cu "nu te merita". Nu stii nimic despre ce fel de om este, nu stii nimic despre ce face sau a facut, nu stii nimic despre modul in care vede el viata. Stii doar ce iti spune el, din punctul lui de vedere, si anume ca l-a inselat prietena. Concluzia ta este "nu te merita"... Poate asta are o colectie de cranii de copilasi acasa, tot ai crede ca nu il merita in astfel de conditii?

| gemeni6226 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si asta e o parere ce zici tu, dar punctul tau de vedere vorbeste de faptul ca te uiti la prea multe filme de groaza. Punctul meu de vedere este ca orice t-i se intimpla este pentru ca sa primesti lectii si teste de la viata.Eu am invatat de la viata ce a fost de invatat si acum sunt fericita.(Nici eu nu am fost mereu.)

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce parere am despre oricine care inseala gunaoie umane care nu merita atentie

| corbulalbrosu a răspuns:

Sunt convins ca nu astepti raspunsuri laudative la adresa ei. In orice caz ar fi indicat sa ai cu ea o discutie edificatoare.Nu de alta, macar sa nu te considere un idiot.

| neutrino a răspuns:

Despre ea si varul tau am o parere buna.

| sofisis a răspuns:

Pai, ea nu iti mai e prietena probabil de ceva timp, dar nu te-ai prins tu. Iar el nu e asa de bun ...ca var zic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea tarfa el jegos. nu stiu care merita mai multa bataie