Nu te merita stiu ca e greu dar treci peste, mai greu va fi cu varul.Eu nici nu as mai vrea sa vad pe nici unul din ei toata viata.E clar.
Ce mor eu p-astia cu "nu te merita". Nu stii nimic despre ce fel de om este, nu stii nimic despre ce face sau a facut, nu stii nimic despre modul in care vede el viata. Stii doar ce iti spune el, din punctul lui de vedere, si anume ca l-a inselat prietena. Concluzia ta este "nu te merita"... Poate asta are o colectie de cranii de copilasi acasa, tot ai crede ca nu il merita in astfel de conditii?
Si asta e o parere ce zici tu, dar punctul tau de vedere vorbeste de faptul ca te uiti la prea multe filme de groaza. Punctul meu de vedere este ca orice t-i se intimpla este pentru ca sa primesti lectii si teste de la viata.Eu am invatat de la viata ce a fost de invatat si acum sunt fericita.(Nici eu nu am fost mereu.)
Sunt convins ca nu astepti raspunsuri laudative la adresa ei. In orice caz ar fi indicat sa ai cu ea o discutie edificatoare.Nu de alta, macar sa nu te considere un idiot.
Pai, ea nu iti mai e prietena probabil de ceva timp, dar nu te-ai prins tu. Iar el nu e asa de bun ...ca var zic.
Yly întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: