Mai exista asa ceva? Insemna ca e prea demodat.
Are lucruri mai relevante de facut la inceput.
Cand relatia devinde stabila(daca devine) poate sa-i duca flori cadouri etc!
Răspunsul tău aici...O parere foarte buna. Un baiat bine crescut si bine educat.
Acum, intreb si eu ce este "de prost gust" in acest gest?
Totul.Floarea(trandafirul) reprezinta(in opinia mea)un semn de iubire, afectiune, romantism.Deci nu are ce cauta la o prima intalnire, unde sentimentele nu sunt profunde. Abia cunosti persoana aia, nu exista inca o conexiune intre voi.
Eu unul nu prea duc flori la prima intalnire, mi se pare cam exagerat. Poate dupa ceva timp, da, de ce nu? Inainte mi se pare ca e aiurea, nu suntem iubiti, nu suntem nimic si ii duc flori exceptia ar fi daca o chem la intalnire chiar de 1 sau 8 martie I guess
Cand eram mai tanar da, dar fetele nu vor asta, cel putin nu la inceput.Voi preferati altceva, gen preferati sa-l cunostesti sa va placa baiatul, si dupa un timp sa va aduca flori si etc.
Un gest foarte, foarte urat. la prima intalnire trebuie un buchet frumos de trandafiri, nu doar o floare.
Hai totusi sa nu exageram. O floare e destul. De la dragut la teribilism este cum ai spus tu "un buchet frumos de trandafiri". Nu e nimic sigur, deci nu vad de ce ai merge pana acolo cu un gest simbolic pana la urma. Nu vrei sa te dai mare cati bani ai (sau nu ai si vrei sa ascunzi).
E parerea mea, tu ai alta parere.
YellowAngel întreabă: