anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti daca v-as psune ca am 30 ani si caut o AMANTA!?

Am deja o sotie caruia nu ii place sa faca sex si nici mancare e grasa obeza nesimtita inganfata rautacioasa... Stau cu ea doar pentru ca ne leaga un apartament pe care il cumparam impreuna in rate, stau cu ea din comoditate pentru ca nu vreau sa ma chinui sa o iau iar de la zero de la chirie.

Ma gandesc sa gasesc pe alt cineva mult mai atragatoare duce draguta simpatica poate ca nu ar strica sa fie si bogata ca m-am saturat de actuala pentru ca eu muncesc zi de zi si ea imi ia toti banii spunandu-mi ca are nevoie de ei pentru multe lucuri.

Am nevoie de o noua femeie in viata mea care sa mai ma mangaie alinte sarute iubeasca alinte dragalaseasca... pentru ca in actuala relatie s-a stricat totul
cred ca dragostea tine pana la castorie
cum te-ai casatorit cum incepe sa nu mai fie nimic interesant intr-o relatie.

Răspuns Câştigător
| Miladincaa a răspuns:

Inteleg ce vrei sa spui, dar daca tu nu esti hotarat sa faci o schimbare in viata ta... schimbarea nu va cadea din cer. o asemenea femeie nu merita sa iti mai imparti viata cu ea. nu are sens sa te chinui in felul acesta. incearca sa iti stabilesti prioritatile si sa actionezi in consecinta. nu iti mai plange singur de mila, un barbat nu e barbat doar daca e viril sau nu.
un barbat e barbat atunci cand ia viata in piept si nu se teme sa inceapa de la capat

26 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Concluzia din acest moment este ca ar trebui sa investesc mai mult in sanatatea mea, eventual sa caut o noua sotie caruia sa ii pese de mine.
Acum nu stiu cat de mari vor fi sansele ca sa gasesc pe cineva dispusa sa se implice din toate punctele de vedere intr-o relatie sau asta este pur si simplu o utopie!? [ nu stiu de ce pana acum am dat doar peste femei care erau pe interes hapsane avare calice, bune la inceput dar in timp isi dadeau arama pe fata. ] E greu sa gasesti un suflet bun in lumea asta plina de egoism.
O sa incerc sa vad daca se poate repara coloana vertebrala, cred ca asta mi-ar aduce cea mai mare bucurie din viata mea, Apoi daca as mai primi si dragoste asi zice ca ma aflu in rai,
Poate ca de multe ori imi pierd speranta
si ma auto incriminez ca sunt prea utopic visator idealist, imi fac auto-critica si ma cert eu pe mine insumi cand vreau putina dragoste si imi spun sa nu mai caut margaritare in noroi pentru ca o sa mamance porcii happy

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Salut!
Imi cer scuze ca ma bag, eu copil necopt!
Citind tot ce ai scris, mi-au aparut anumite intrebari.

Pare evident ca nu te iubeste (cunosc o alta casatorie de timpul "pusa de parinti", in timp apare obisnuinta, dar a adus destula suferinta) si ma intreb: De ce nu vrei sa divortezi de ea?

Imi inchipui (sau presupun), ca poate nu vrei sa ii dai satisfactia asta, dar iti alimentezi nefericirea.

Nu vrei sa o iei de la capat si este de inteles, dar nici sa duci o viata absolut mizera, presarata numai de nemultumiri si cu un puternic "gol" la capitolul fericire si afectiune nu e mai bine sa ai.

Amanta iti va oferi ceea ce ea nu vrea sa iti dea, dar toate cele oferite de fata care va fi "secundara" nu vor dura vesnic si te vei reintoarce la aceeasi poveste, poate cu un gust chiar mai amar.

Poate ar fi cazut sa iti pui bani de-o parte, fara ca ea sa stie, pentru operatie. Intre 160 si 280 e un gol mare (permite ceva manevrabilitate) si nu o sa para dubios sau ciudat daca ii spui ca obti mai putini bani.

"Am deja o sotie caruia nu ii place sa faca sex si nici mancare e grasa obeza nesimtita inganfata rautacioasa... Stau cu ea doar pentru ca ne leaga un apartament pe care il cumparam impreuna in rate, stau cu ea din comoditate pentru ca nu vreau sa ma chinui sa o iau iar de la zero de la chirie."-Nu te supara, dar asta nu e viata, cel putin nu una pe care sa o continui.
Desi sunt abia iesit din stadiul de minor, cunosc bine sentimentul de a lasa totul la fel, doar din comoditate (fapt pe care il regret, desi nu ma schimb).

Sa spunem ca te operezi (Sper sa fie asa si am incredere ca asa va fi!), dar ca ai ramas cu actuala sotie. Timpul trece, ai avut 1-2 amante care ti-au oferit dragostea mult visata si atat de necesara, dar ele au iesit din peisaj, pentru ca au avut dorinta sau nevoia de o familie. Posibil sa fii aparut si un prichindel, care va simti lipsa iubirii dintre tine si nevasta, fapt care il poate afecta destul de mult.
Anii trec, piticul/pitica se face mare, isi incepe viata, isi face o familie si e cu problemele sale, iar tu o sa fii langa aceeasi femeie la care nu tii si care nu tine la tine, traind o batranete pe care ai prefera sa o impartasesti cu persoana iubita, nu cu o straina.

Poate am deraiat, poate mi-am permis cam multe si poate te-am jignit in vreun fel, dar ideea nu se schimba.

Daca aceasta insuportabilitate fata de partener era doar de la unul spre celalalt, era de inteles sa incerci sa convietuiesti si sa tragi de casatorie, dar in momentul in care nu mai exista sentimente de nicio parte, nu vad ce te opreste.

Nu iti cunosc viata, nu stiu ce anume a impins la asta, dar ai 30 de ani si ai timp sa iti recladesti viata (iarta-mi repetitia), chit ca o iei de la 0. Lasi un apartament sa stea in calea fericirii tale? (din ce ai spus, apartamentul e singurul lucru comun)

Nu stiu daca ai citit pana aici si/sau daca ma injuri deja (din nou, nu am vrut sa jignesc cu vreo afirmatie de-a mea), dar pare ca tu regreti ca ea se poarta asa, iar amanta, oarecum, devine un substitut, dar nimic mai mult. Sa spunem ca am dreptate aici si daca chiar e asa, ar trebui sa pui in balanta si sa vezi spre ce parte inclina fericirea ta.

In final, o sa murim cu totii si nu vad rostul de a traii o existenta pe care o vei regreta in ultimul moment.

P.S. Scuza-mi greselile gramticale si ortografice! happy

| RxTx a răspuns (pentru ZambetulNebuniei):

Am o fetita minuata dar despre care nu doream sa discut ( este cu actuala sotie ) Imi place de fetita mea si tin mult la ea,
Dar in caz de divort va ramane cu mama ei pentru ca eu nu mai pot avea un angajator ca si stapan pentru ca m-as simti ca sclav pe plantatie in momentul in care ma va chema un client de la care as putea castiga pentru o secunda pentru o idee sclipitorare la momentul potrivit cat mi-ar putea oferi angajatorul intr-o luna de munca si program. Imi e frica ca o sa imi iau la bataie urmatorul angajator la cate tepe mi-am luat de la angajatorii care gandisera inca de la inceput afacerile inasa fel in cat sa tina angajatii intr-o stare continua de vinovatie iar la sfasitul lunii sa le scoata ochii si sa nu le dea nici un ban tepuindu-ma prin faptul ca eu ii luam de buna credinta iar ei nu imi faceau nici un fel de act chiar daca semnam eu vreun contract am patit de 2 or sa imi opreasca si copia mea sa imi spuna ca firma nu este inca infiintata sau ca urmeaza sa isi mai ia coduri CAEN sau sa las contractul meu la ei sa mearga cu el la ITM ca sa il stampileze si pe al meu. Eu nu am un venit sigur poate cate 3 saptamani duc munca de lamurire cu cate un eventual client cate o data vrea ceva de la mine alta data nu se concretizeaza nimic, au fost si cate 5 luni cand doar vorbeam cu presupusi clienti si nu se concretiza nimic si trebuia sa traiesc din rezerve. Oricum sunt multumit de cat castig prin munca grea cu raspundere gigantica responsabilitati gigantice.

| RxTx a răspuns (pentru ZambetulNebuniei):

Eu mor cate putin in fiecare zi datorita coloanei rupte happy si o sa ma consum mult mai repede de cat altii. asa ca vreau sa ma simt iubit fericit acceptat, sa am o fata culta de la care sa am ce invata, sa ne ajutam reciproc sa ajungem la orgasme intelectuale NIRVANA... hai ca bat campii prea rau, dar am nevoie de cineva are sa aiba dorita de perfectionare a propriei sale persoane, are sa aiba de daruit lucruri interesante, care sa aprecieze cand ii explic lucruri despre alveola pulmonara celula hepatica nefroni neuroni sinape... sau poate cate o data mai discut despre fizica chimie mai filozofez mai visez, am nevoie de cineva complementar care sa nu imi spulbere mereu visrule, am nevoie de cineva cate o data care sa ma asculte,
De cand sunt insurat sunt mai singur de cat inainte, eu trebuie sa stau pe bucata mea de pat, trebuie sa fac liniste tot timpul, trebuie sa merg in varful picioarelor ca o pisica prin casa ca nu cumva sa scartie parchetul sa o deranjez, trebuie sa sting calculatorul pentru ca face lumina si pentru ca se aud tastele, trebuie sa tac din gura pentru ca orice as discuta tot imi sur rastalmacite cuvintele si intentiile si mereu mi-se arata ca eu sunt un badaran prost si inganfat

| Emilian65 a răspuns:

Cand te-ai casatorit cu ea nu ai vazut toate aceste defecte ale ei? Daca nu le-ai vazut, atunci stai langa ea si incearca sa-i indrepti unele defecte pe care le are.

| RxTx a răspuns (pentru Emilian65):

Atat ea a fost impinsa de mama ei sa se marite cu mine si se facea ca ma iubeste pentru ca isi dorea un copil
IAR EU MA AFLAM INTR-O DEPRESIE in care credeam ca nu o sa mai gasesc pe nimeni alt cineva ca nu ma pricep eu la agatat femei. Recunosc : pate a fost si vina mea prin faptul ca eu credeam ca dupa ce o sa ma castoresc o sa devin eu cocos in casa si o sa imi impun punctul de vedere, dar din pacate realitatea a demonstrat ca eu nu pot sa dau in ea dar ea are crize de isterie istericale de femei tampita si se taie cu cutitul singura pe maini, isi infige varful de la cutit in palma apoi repede si de multe ori dar nu prea adanc in ambele maini pentru ca eu nu citesc Biblia iar ea si-ar fi dorit un barbat mai credincios care sa mearga mai mult la biserica si impreuna cu care sa petreaca ore intregi pe genunchi in rugaciune, Apoi spune ca nu mai poate sa fie cu mine pentru ca eu iau viata cam la misto din punctul ei de vedere si se oftica ca nu aloc multe ore/zi pentru cititul Bibliei, Apoi fuge pe balustrada se tine in maini pe dinafara balconului cu spatele catre balcon si cu picioarele in aer deasupra golului si ma amenita ca se arunca, eu ii promit ca o sa merg la clubul ei de rugaciune unde se intalnesc ei, merg cu ea cateva saptamani la biserica cu forta dupa care o mai las moale incerc sa mai gasesc cate un client motiv ceva sa mai scap, apoi iar ma prinde cu cate o cutie de bere prin casa iar imi tranteste laptop-ul iar da in mine
e rusine sa spun
dar ma bate si are ceva putere, are vreo 100Kg si da calumea cu pumnii cu ghiarele si cu picioarele cand o apuca isteriile si eu stau ca un sac de box sa dea in mine
pentru ca in cultura mea
in cei 7 ani de acasa pe care eu ii am nu exista posibilitatea de a da intr-o femeie,
Poate ca as putea sa dau si eu dar faptul ca nu ma lasa sufletul sa dau atat de tare in cat sa o linistesc dintr-o singura palma asta ma face sa nu dau pentru ca femeile daca dai si tu in ele gata te parasc la toata lumea
dar daca dau ele in tine atunci asta nu se pune
nu te crede nimeni ca te-a batut o femeie si toata lumea o sa creada ca ma plang eu aiurea ca nu are cum o femeie sa ma loveasca rau si ca sunt eu prea sensibilos
Cate o data cand da in mine ca sa isi verse nervii ma gandesc sa dau si eu in ea dar cred ca nu ii va creste mintea daca voi da in ea. Si ca ar vrea mai mult sa se razbune. Cate o data ma amenta ca o sa ma otraveasca, alta data ma amentita ca o sa imi puna sticla pisata in mancare.
NU POT AVEA NICIODATA O DISCUTIE mai elevata sau contradictorie sau filozofica cu ea pentru ca nu are intelectul destul de avansat.
NU CUNOASTE SEMNIFICATIA MULTOR CUVINTE uzuale in limba romana si nici nu vrea sa isi dezvolte cultura si daca as folosi expresii celebre sau cuvinte mai putin folosite ea crede repede ca vreau sa imi bat joc de ea si sa o umilesc, in loc sa puna mana sa invete.

| SkyPilot a răspuns:

Nu sunt de acord cu ultima ta afirmatie. Eu am alta experienta, dar mi-am facut si eu partea mea.
Femeile devin grase, neglijente sau cumpara aiureli ca spartele cand nu se simt iubite.
Nu vrei mai bine sa ai o discutie cu ea, in care sa ii spui ce te nemultumeste fara sa ii faci reprosuri? Poate are si ea nemultumirile ei. Si in loc sa iti tragi amanta, sa luati amandoi taurul de coarne si sa faceti lucrurile sa mearga?

| SkyPilot a răspuns (pentru SkyPilot):

BTW, ca si comunicarea, sexul se face in doi. Ai incercat sa afi de ce nu ii place? Jumatate din problema este cu tine!

| RxTx a răspuns (pentru SkyPilot):

Nu vrea, sotia mea imi spune ca mama ei a obligat-o sa se marite cu mine si ca nu ii pasa de mine si ca ar vrea sa ma constranga ea pe mine sa bag eu divrot, pentru ca in religia ei daca baga ea divort nu mai are voie sa se marite, dar daca bag eu divort e bine pentru ea, in afara de asta ea spune ca s-a maritat doar pentru ca sa fie maitata in momentul in care a ramas insarcinata si ca doar asta a vrut de la viata MAI SPUNE CA DOAR SA FOLOSIT DE MINE ca sa isi vada scopul implinit acela de a fi maritata in secunda in care reame insarcinata, iar acum nu ii mai pasa de mine absolut de loc. si mie daca nu imi convine orice. ea oricum nu are de gand sa se schimbe cu absolut nimic, si singura solutie pe care ea o propune este aceea de a se purta cu mine urat in continuare si sa imi distruga lucrurile personale, sa imi rupa ochelarii de 400 euro, sa imi trantesca laptop-ul cu care eu lucrez si imi gasesc clienti sa ma incurce sa nu imi faca de mancare... ca sa ma constranga ca intr-un final cununa purtarii ei sa fie faptul ca sa bag eu divort.

In fiecare zi tot incerc sa comunic cate ceva cu ea dar ea face pe surda si ia atitudinea unui perete care nu ma vede si care nu ma aude de loc, in mod ostentativ, doar doar o sa incep eu sa ma enervez, ma tine de fraier si de prost, Chiar daca o intreb daca ma aude, chiar daca incerc sa comunic cu ea ea face tot pe peretele. Are luni intregi in care isi bate joc de mine asa in continu.
in afara de asta face de mancare doar Duminica la o singura masa cand cheama cativa prieteni comuni sa se dea mare ca a facut ea mancare pentru o masa. Apoi tot restul saptamanii eu mananc doar conserve.
De 2 ani doar conserve peste conserve.
iar daca ii spun ca as vrea si eu o tocanita sau o ciorba sau o muscaca imi spune ca am bani si sa ma duc sa mananc la restaurant pentru ca ea nu este sclavul nimanui sa muncesca sa faca de mancare apoi sa spele farurii dupa mine.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tristă poveste. Life sucks, wife doesn't...
Divorț.

| Pinocchio a răspuns:

Asa iti trebuie! daca te-ai casatorit din interes.

Răspuns utilizator avertizat
| marry95 a răspuns:

Mama ei de casnicie....la 30 de ani nu cred ca trebuie sa iti fie frica sa o iei de la inceput, esti tanar inca ai viata inainte. Eu zic ca daca ramai in relatia asta te condamni singur. Cand se ajunge la asemenea situatii nu mai exista cale de impacare, oricat de mult ai incerca nu mai poti sa iubesti acea persoana. Cea mai buna solutie e sa te gandesti bine, sa iti faci un plan si sa pleci. Sunt sigura ca o sa iti gasesti fericirea in alta parte. Sunt atat de multe femei singure, gospodine dar care nu au noroc in dragoste si care asteapta persoana potrivita. Nu iti irosi viata, acum e momentul sa pleci, nu are de ce sa iti para rau Ce lasi in urma? Nefericire, asta lasi! Nu cred ca te mai face nimic fericit in aceasta casnicie. De ce ne complicam asa viat? Pur si simplu spune-i ca nu mai puteti continua asa... poate gasiti solutii dar nu prea cred ca exista. Pleaca, gaseste-ti fericirea. Acum e momentul, nu mai astepta pentru ca o sa fie prea tarziu. Cu amanta nu o sa rezolvi nimic. Iti satisfaci probabil si tu nevoile dar tot nefero=icit o sa fii.

| Miladincaa a răspuns:

S-ar putea sa ai dreptate despre dragoste care tine doar pana la casatorie, dar eu cred ca daca ai gasit persoana potrivita lucrurile pot fi frumoase pana la sfarsit.
ai putea sa iti gasesti o amanta, dar asta nu ar rezolva lucrurile decat pentru o scurta perioada de timp. nu te purta ca un copil care a fost dezamagit si acum cauta alinare si iubire in bratele " mamei". fi barbat! nu incerca sa cauti o amanta doar pentru a rezolva problema pe termen scurt, tu ai nevoie de o solutie permanenta, nu de o amagire. chiar daca va fi greu sa incepi de la inceput trebuie sa intelegi ca ceia ce traiesti tu acum nu e viata, e mai curand o agonie lenta.
cat despre cautarea unei amante bogate... nu incerca sa fi o capusa care traieste pe spatele unei alte persoane.
dovedeste ca ai coloana vertebrala si incearca sa iti reconstruiesti viata asa cum vrei tu, dar de data asta cu mai multa atentie

| RxTx a răspuns (pentru Miladincaa):

Eu muncesc 14 ore / zi, castig 160... 280 ron / zi ( media fiind undeva la 160 ron / zi, ) dar in afara de toate astea cand ajung seara acasa descopar ca nu este nimic aproape niciodata de mancare; dau fuga la alimentara iau mezeluri si conserve, restul banilor imi sunt confiscati de catre sotie sub diverse pretexte de la lucruri normale pe care le inteleg ( detergent curent... rata la banca pentru niste ziduri de care mie nu imi pasa si pe care o sa le termin de platit dupa ce viata mea nu va mai avea nici un sens, pentru ca pentru mine viata merita traita atata timp cat sunt sanatos si viril )
Intr-un fel am devenit sclav muncesc pentru rate la un aparatament si pentru a intretine o femeie de care de mult nu imi pasa.
Daca ma crezi anul acesta am facut dragoste cu ea de 2 ori pentru ca mereu se poarta cu mine de parca nu as merita.
NICIODATA NU ESTE ATENTA CU MINE ( ma asteptam ca o sotie sa faca si ea de mancare, sa incalzeasca camera cand vin din baie, sa imi pregatesca si ea un prosop, sau cand ma grabesc rau sa fug la clienti ma asteptam sa ma ajute si ea sa gasesc hainele cu care sa ma imbrac pentru a nu mai pierde timpul ) Se poarta cu mine ca si cand ar fi doar o vecina de apartament si atata tot.
Nu vrea sa faca sex pentru ca spune ca nu vrea sa ia contraceptive si eu nu vreau cu prezervativ si spune ca este mereu in perioada aceea in care poate sa ramana insarcinata, oricum nu imi prea mai place deloc de ea, pentru ca mereu se poarta cu mine ca un dictator
mereu imi ordona multe lucuri, niciodata nu ma asculta nici in lucurile minore nici in cele mai importante
mereu cumpara lucruri fara ca sa se CONSULTE cu mine
poate cate o data era nevoie de lucrurile respective dar nu ma intreba niciodata daca sa risipeasca banii
nu vrea niciodata sa facem si noi un stoc de bani sa avem pentru doamne fereste cazul in care o sa avem vreo urgenta
si ea mereu mereu este in starea aceea in care imi spune
nu am bani da-mi
Ea castiga vreo 1000 euro / luna dar din care nici macar 1 leu nu a cheltuit vreo data in casa
Incerca sa isi stranga banii pentru ca ea isi doreste un teren in afara bucurestiului pe care sa isi construiasca o casa.
Eu nu pot sa am planuri prea mari pe termen lung pentru ca viata mea a intrat in numaratoare inversa, am o problema la coloana vretebrala hernie de disk ceea ce inseamna ca peste cativa ani o sa fiu ipotent si doamne fereste chiar parlizat,
Poate ca mi-as dori ca sotia mea sa nu stranga bani pentru pamant ci sa strangem impreuna bani pentru a ma putea opera in Austria pentru ca medicii din Romania sunt cam macelari si foarte foarte inganfati iar cel mai bun mi-s-a parut cam nebun.

Am nevoie de un te iubesc, am nevoie sa pot sa fac dragoste cu o femeie pe care sa o pot ridica in brate nu cu una care daca se rostogoleste peste mine zici ca ma strivit un butoi plin cu untura. Am nevoie de o femeie ninfomana, Care sa faca dragoste din tot sufleutl cu placere si multa bucurie.
Ma sint de parca as fi un tiran ticalos nenorocit atunci cand vad ca sunt respins pentru ca nesimtitul de mine am indraznist sa ma gandesc ca as vrea sa fac dragoste cu sotia mea.

Nu am nevoie de loc de bani ne munciti, de banii altor persoane, am nevoie doar de intelegere colaborare comuicare dragoste pace si liniste sufletesca.

| SkyPilot a răspuns (pentru RxTx):

Cand spui mai mult, lucrurile arata altfel si probabil ca si noi iti vom putea da sfaturi mai bune. Primul dintre acestea este sa pui si tu deoparte din ce castigi la fel ca ea. La modul cum prezinti lucrurile nu poti conta pe ea cu nimic, operatia nu o poti face decat de unul singur.
Din ceea ce scrii in celalalt raspuns, chiar nu vad la ce ai mai sta cu ea. Pacat de copil, dar asta este o situatie in care este mai bine sa ii lasi apartamentul si sa te duci. Macar ai liniste si poti sa lucrezi. Ma voi mai gandi peste noapte (ora la mine este cu 10 ore in urma orei tale, acum este 17:25 aici) si sa vad daca imi vine vreo idee.

Pot sa spun ca m-am maritat eu ca si barbat, sotia mea imi interzice sa ascult muzica si nu sunt un manelist incult ci eram rock-ar inainte sa ma cunosc cu ea, ea vrea ca in casa "ei" sa se asculte doar muzica relogioasa si in nici un caz ( RAIMSTAIN, BB King, Cross Roads, SLADE, pink floyd, Elvis Presley, The Beatles... si alte trupe bune )
Nu am voie sa consum nici un strop de bere sau bauturi care contin alcool, mi-a daruit bunicul meu de 87 ani 1 sticla de must tulburel aproape vin si sotia mea mi-a aruncat-o la gunoi fara sa se gandesca ca bunicul meu poate ca a mers toata vara 20 km cu bicicleta pana la vie unde a carat apa cu bicicleta ca sa o stropeasca sau a sapat pe calduri gigantice la ea si sa chinuit sa vina pe campuri inca 20 km pana acasa. macar asa din respectul pentru munca unui om.
Nu ma pot intelege cu ea deloc, mereu cand deschide gura stiu sigur ca pana la sfarsitul propozitei o sa ma raneasca jingenasca umileasca cu ceva.

Aici m-ai lovit, Pink Floyd si Led Zeppelin sunt dumnezeii la care ma inchin. Eu am ceva mai multi ani decat tine happy am vazut aici Pink Floyd in concert in '94 cu Division Bell si tot in perioada respectiva au fost Page & Plant. Nu stiu cum stii tu de Slade, au fost la mare moda candva dar nu am mai auzit pe nimeni vorbind de ei din anii '70. Ca sa stii cu cine vorbesti, am cam 3000 de CDuri (numarand seturile multiple de mai multe ori, ca nu eram nebun sa le numar manual).
Chiar nu stiu de ce mai stai cu ea. Iti va face probleme sa-ti vezi copilul, dar in rest. mai bine pleci acum, cat nu ai bagat prea multi bani in casa. Cu meseria ta vei avea zile mai bune, si poti probabil sa faci si programare.
cand ai aflat ca are cine stie ce religie, de ce nu ai intrebat in ce te bagi?

| Felys a răspuns (pentru RxTx):

Ai o viata destul de limitata,nu o sa ma bag in vorba despre asta, ceea ce vreau sa zic este problema legata de hernia de disc, din pacate si eu am trecut printr-o astfel de operatie si intr-adevar, de cate ori vine frigul am dureri, desi au trecut 3 ani de atunci,vreau sa te contrazic putin la afirmatia care ai facut-o despre medicii nostri,ei sunt buni dar din pacate nu au cu ce inlocui discul herniat,ei doar taie de a iesit din disc si inchid la loc ceea ce nu e chiar bine,in strainatate se inlocuieste discul si astfel nu mai sunt probleme pe viitor,din pacate aceste probleme cu coloana sunt reminiscentele mersului biped,adaptarea inca nu a luat final,inca ne adaptam si pana atunci vor fi mereu probleme,imi pare rau ca treci prin asa ceva dar trebuie sa stii ca in lume sunt atat de multe boli cumplite cu mult mai rele decat asta cu final dezastruos,asa m-am incurajat si eu si am reusit sa trec peste perioada neagra din viata mea cand aveam dureri cumplite de nici in fund pe scaun la masa nu puteam sta,iti doresc sanatate,multumire sufleteasca si nu uita, unei amante nu ii va pasa de tine, posibil ca si aia sa te stoarca de bani, mai bine vinde apartamentul si cauta o alta femeie acum cat nu aveti copii, ca dupa e si mai rau

| RxTx a răspuns (pentru Felys):

Sunt interesat de inlocuirea discului defect? aveti ceva detalii preturi adrese numere de telefon? statistica reusita!? Multumesc.

Asa sunt eu pictor artist plastic romantic medieval visator (am prieteni artisti)
As putea sa iti spun ca din totdeauna mi-a placut SLADE, Big Mama (1965), Le Trio Joubran, Eric Clapton, Leonar Cohen, Sinéad O'Connor, The Mamas & The Papas, Deep Purple, Led Zeppelin, Janis Joplin, The Moody Blues, Judy Garland, The Grateful Dead - Ripple, Aretha Franklin, John Lennon, Mitch Mitchell, Cream Ginger Baker, Jack Bruce and Ginger Baker, Crossroads (1986) Leslie West, Leslie West,.
Va recomand o melodie superba: Nina Simone - Ain't Got No...I've Got Life,

| Felys a răspuns (pentru RxTx):

Nu stiu daca se face la noi in tara asa ceva, eu am vazut filmulete pe youtube procedeul si cand am intrebat medicul care m-a operat a zis ca nu se face la noi, acum ori a zis la pleasneala ori poate chiar nu se face, imi pare rau ca nu iti pot da nici un fel de relatie despre acest lucru, oricum urmareste acest filmulet ca sa iti faci o parere https://www.youtube.com/watch?v=5O2hlcfnp2E

As mai adauga Van Der Graaf Generator si King Crimson. Multi din cei pe care i-ai mentionat sunt si pe lista mea.
Revenind la problemele tale, ar trebui sa iti iei viata sub control. Rezolvarea problemei de sanatate este pe locul intai. Stimata ta consoarta nu te va ajuta cu nimic daca vei avea probleme. Acum cativa ani am avut un accident de masina si cand m-am trezit in spital, nu imi puteam misca jumatatea inferioara. Aveam senzatii, dar dadeam comanda si nu se intampla nimic. Nu pot sa-ti descriu cat de groaznic mi s-a parut sa fiu in acea stare, nu puteam nici macar sa imi schimb pozitia singur. Vei avea nevoie de bani, nu mai duce acasa tot ce castigi, pune deoparte pentru operatie.
Am citit tot ce s-a mai spus, nu pot sa spun decat pune capat si du-te! Sunt convins ca datorita meseriei stii de principiile lui Murphy. Aplica-l pe cel care spune "sfarsitul groaznic este preferabil groazei fara sfarsit". Da-l naibii de apartament, ai platit la el vreo doi-trei ani, lasa-l si cauta-ti una care sa iti placa si care sa aiba grija de tine.
Ce spui mai jos de angajatorii tzepari imi e bine cunoscut din Romania imediat dupa revolutie. "Scrie tu programul si o sa fii multumit cand te platim", in vremea cand era o inflatie infernala. Eu i-am fortat sa ma plateasca pentru ca scriam programe si puneam o protectie astfel incat dupa 6 luni sa se degradeze cate un pic in fiecare saptamana, iar contractul stipula ca pretul e in $ platibili in lei la cursul din data platii.

| Miladincaa a răspuns (pentru RxTx):

Inteleg ce vrei sa spui, dar daca tu nu esti hotarat sa faci o schimbare in viata ta... schimbarea nu va cadea din cer. o asemenea femeie nu merita sa iti mai imparti viata cu ea. nu are sens sa te chinui in felul acesta. incearca sa iti stabilesti prioritatile si sa actionezi in consecinta. nu iti mai plange singur de mila, un barbat nu e barbat doar daca e viril sau nu.
un barbat e barbat atunci cand ia viata in piept si nu se teme sa inceapa de la capat