anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți de aceasta fantezie erotica? In timpul actului sexual când femeia sta deasupra, ea să-l plesnească tare peste față pe cel cu care face sex până îi înroșește obrajii și la intervale scurte de timp să-l strângă de gât cu ambele mâini până ce el începe să se sufoce apoi să-i dea drumul ca să respire. Bărbați, ați fi de acord cu așa ceva? big grin

11 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Imi place ideea, adrenalina maxima

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu sunt de acord.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Merge. Nimic iesit din comun.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim3247 a răspuns:

Nu merge ce ai spus

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Până și Violleta cam are dreptate. happy

Dar eu care cam urăsc bărbățeii ăștia, poate ar cam merita-o. Ei sunt cam pervi, să zic așa. Atunci nu ar cam merita să se înece cu propria lor plăcere? happy
Hai nu chiar toți, dar majoritatea da. happy

| Dandinelle a răspuns:

Asta denota un comportament mai dominant din partea tipei. Atunci cand partenerii se joaca cu chestii de genul e bine sa existe o discutie inainte in care ambele parti sa-si exprime limitele, placerile etc. Pe langa asta si cuvinte de siguranta ca atunci cand o persoana nu se mai simte comod in ipostaza x sa poata opri situatia inainte sa se intample ceva care sa traumatizeze. Sunt barbati care sunt de acord cu asta sau si mai mult. Aici este vorba doar de preferinte sexuale si deschidere la asta. Nu exista doar in filme.

| nightghost96 a răspuns:

Asta este din categoria BDSM. Păi ce să zic... Sunt unele cupluri care fac genul acesta de lucruri. Sunt de părere că fiecare are fanteziile lui până la urmă. Cred că orice cuplu are fantezii... Nu este ceva ieșit din comun. Acum dacă sunt de acord cu așa ceva. depinde. laughing

| Fonk a răspuns:

Nu

| Carbit9669 a răspuns:

Daca o femeie indrazneste asa ceva o cazez la reanimare