| andreea7520 a întrebat:

Ce părere aveţi de acele persoane ce`şi spun de zeci de ori pe zi ' te iubesc '? Cred că acele persoane chiar se iubesc happynu?

16 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Vor sa asigure partenerul ca sentimentele lor sunt sincere. Se stie ca multi se plang ca partenerul nu isi marturiseste iubirea. Eu prefer sa spun acest lucru mai rar dar sa o demonstrez mereu.

| Razvan a răspuns:

Prea mult zahar s-ar putea sa faca diabetdevillaughing

| fabiola a răspuns:

Cand esti sigur pe sentimente, cand pui suflet si dai totul -devine atat de banal cuvantul,, te iubesc" si chiar nu ai timp de vorbe!

kratos
| kratos a răspuns:

Ca iubesc :X.

| anna01 a răspuns:

Sunt la inceput de relatie si vor sa cimenteze verbal sentimentele, e un fel de asigurare.Bine, formula s-a uzat prin repetarea deasa si semnificatia s-a estompat, a devenit un fel de salut iritant.

| hamsterx a răspuns:

Nu trebuie sa fii neaparat la inceput de relatie ca sa iti zici de zeci de ori pe zi te iubesc.aici e o chestie de sentiment mi s pare ok, ca ambii parteneri sa`si spuna sentimentele astfel.

| LCD a răspuns:

Ce-i prea mult strica

| andalu a răspuns:

Nu cred neaparat ca nu se iubesc, insa cu siguranta ca acele cuvinte nu mai au nicio valoare pentru celalat, au devenit doar niste cuvinte-reflex! La inceputut relatiei nu crd ca sunt, pentru ca la inceput de frica penibilului: tu spui te iubesc iar celalat nu corespunde sentimentelor tale, tace din gura (sau face pe durul si vrea sa impresioneze). Cred ca dupa un anumit timp cand iubesti si stii ca sentimentele iti sunt impartasite esti asa fericit incat incepi sa tot repeti acel "magic" : "te iubesc", si asa azi, asa maine, pana cand ajunge sa vina din reflex si sa nu mai realizezi importanta cuvintelor!

| alina_4026 a răspuns:

Daca relatia este abia la inceput apai nu cred ca este bine sa spui peste masura :te iubesc". Eu cred ca mai bine ii arati acest lucru, prin sarut, cadou si multe alte lucruri minunate. Dar daca este ceva timp decind va iubiti apoi este normal, atunci lucrurile sint total schimbate.Atunci cineva din indragostiti se gaseste mai slab si ii este frica sa nu isi piarda iubit(a). Insa multe persoane profita de acest lucru daca observa ca este indragostit tare de tot incepe sa-si bata joc de cea lalta.Asa ca gindeste-te bine si apoi spune s-au fa.Succes

| vampirika a răspuns:

Eu il iubesc, dar nu cred ca ii zic mereu'te iubesc' nu se spune se simte... vb aia sa fi langa el si fata in fata sa spui 'te iubesc'. Si el imi zice mereu te iubesc.de dimineata pana searalaughing. E dulce,,, sa nu dau in diabet... iau tratament=]]

| zatz a răspuns:

Ii zic ca o iubesc de dimineata pana seara pentru ca asa este. o iubesc enorm de mult:X

P. S
te iubesc vampirika

| dannny a răspuns:

Nu conteaza neaparat sa-i spui cuiva ca il iubesti...bine e necesar si asta. dar mai imp e sa demonstrezi ca iubesti."FAPTE NU VORBE"

| biscuite a răspuns:

Mi se pare o prostie si devine enervant la un moment dat. eu una nu prea spun te iubesc decat atunci cand simt prea mult asta.si nici nu-mi place sa mi se spuna prea mult, dupa un timp nu mi se mai pare sincer si am impresia ca mi se spune din tic nu pentru ca simte.

| @@ a răspuns:

Deci si eu sunr in aceeasi situatielaughing
ma rog la inceput e frumos te simti high cand iti zice dar dupa aia devine enervant pe bune cum zice si onutzu prea mult zahar... diabethappy

| ramona_1444 a răspuns:

Eu sincer cred ca nu si sti de ce deoarece daca o spun de atatea ori nu au timp sa o arate prin fapte si daca nu o arata prin fapte nu este iubire

| cacata pe ea a răspuns:

Pai a spune cuiva " Te iubesc" nu e o dovada de iubire sunt doar vorbe si cate-odata vin din inima cate-odata nu, dar cel mai bun mod de a arata cuiva ca il iubesti este prin fapte.