| Sensitive a întrebat:

Ce parere aveti de afirmatia : "doar o data in viata iubim cu adevarat!"? Parerea mea este ca iubim cu adevarat o data in adolescenta, si o data cand ne casatorim, voi ce credeti?

7 răspunsuri:
| ĔℓѕιιDăăSmileee a răspuns:

Sunt de aceeaşi părere ca şi tine. Când suntem adolescenţi şi suntem într-o relaţie e ca o joacă de copii.Dar căsătoria e complet diferit. Atunci nu mai e o joacă deoarece se reproduc, copii şi întemeiezi o familie.Şi da atunci e dragostea adevărată!happy. [Relaţie serioasă.]big grin

| Lia09 a răspuns:

Eu sunt de parere ca e adevarata afirmatia. Doar o singura data va reusi cineva sa-ti taie respiratia! Sa iubesti cu atata patima, pasiune si nebunie incat sa nu-ti pese de nimic din jur, sa simti ca plutesti, ca nu mai apartii de lumea asta!
Ceea ce se intampla in adolescenta, da, noi o consideram acea "iubire adevarata", care ne da cu adevarat primii fluturasi in stomac, ne incalceste firele prin creier, ne facem sa nu mai fim rationali si sa nu ne pese de cei din jur, dar nu cred ca se compara cu momentul in care intalnesti "iubirea cu adevarat, adevarata". Asta daca ai noroc si o intalnesti, caci mai sunt si ghinionisti care sunt vesnic in cautarea ei si tot nu o intalnesc, din pacate!

| nicoleta01 a răspuns:

Nu sunt de acord cu aceasta afirmatie, chiar daca multi o spun. cum spui si tu poti iubi in adolescenta, cand ne casatorim dar ce.i care divorteaza si se recasatoresc? nu iubesc din nou?

| harciog a răspuns:

Gindeste un pic, o data in viata, iubireaasta nu cara dupa ea nici o responsabilitate si deci nu cere nimic.E cea mai libera dragoste si cea mai autentica.Cind te casatoresti insa, vad asta mai mult ca iti impui sa iubesti pentru ca asa cer regulele.Nu mai zic ca ma duc sa vomit.

| BloodyBlade a răspuns:

Eu sunt de parere ca afirmatia este adevarata, doar o data se poate iubi cu atata pasiune apoi sunt mai mult reguli cu casatoria si sunt si responsabilitati...dar asta e doar parerea meahappytongue

| buddyy3 a răspuns:

DEfapt in adolescenta nu iti dai seama cu adevarat de sentimentele tale. Doar crezi ca iubesti.dar sunt doar sentimente puternice in nici un caz iubire happy

| ChalkOutline a răspuns:

Nu sunt de acord cu aceasta afirmatie. Ar fi mult mai adevarat spus "Niciodata nu iubim la fel." fiindca de iubit, iubit de mai multe ori.
Mi-e lene sa enumar intamplari...