| MaiaGeorgy a întrebat:

Ce parere aveti de baietii(ma refer la afemeiati ) care se dau la alte fete desi sunt intr-o relatie? Si mai ales de acei baietasi de pe fb, care desi nu te cunosc iti dau o gramada de texte "de poet" ..si au impresia ca nu le rezista nici o fata?

Răspuns Câştigător
| AndreeaEl a răspuns:

Lumea este plina de specimene de genul acesta laughing Baietii care se dau la alte fete desi sunt intr-o relatie nu stiu nimic despre iubire. Ei sunt intr-o relatie deoarece tind sa creada ca e "la moda" si lor le place sa fie "smekeri". Cat despre baietii de pe fb care iti trimit tot felul de cacaturi...ar trebui sa te obisnuiesti sa primesti pentru ca asta inseamna ca esti frumoasa, asa cum ei s-au obisnuit sa fie refuzati. Face parte din ciclul vietii laughing

| MaiaGeorgy explică (pentru AndreeaEl):

laughing da dar unii prea cred ca vai cu un compliment spus, lesina toate fetele dupa ei laughing

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Obsedati sexual nici eu nu-i pot intelege daca vor sa mearga pe centura da uni nu au pic de bun simt in ei

| neutrino a răspuns:

Baietasii nu pot fi afemeiati, pana si pentru aceasta "calitate" iti trebuie putina maturitate. In rest, problema este (destul de) universala, valabila pentru ambele sexe, luand in ultimul timp o mare amploare, datorita faptului ca o relatie, intre majoritatea tinerilor, se face pentru simplu motiv ca asa este "cool". Restul, ce ramane, tine de caracterul si propria viziune despre viata a fiecarui individ in parte.

| Coarna_Mihai_1990 a răspuns (pentru neutrino):

Dar sa stii ca nu sunt toti asa big grin sau toate big grin, si sa adaug, unii au o relatie doar de a se da mari in fata prietenilor si poate pentru. a atinge, pipaii cum vrei sa zici o fata big grin

| Oana92 a răspuns:

Sunt doar nistr frustrati. Compenseaza prin asta orice altceva la lipseste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o parere foarte "buna", mai ales daca este imbracat in trening si incaltat cu pantofi... happy internetul este plin de asemenea specimene

| MaiaGeorgy explică (pentru anonim_4396):

Daa...iar pe fb cam 70% din baieti sunt de genul..si multi din ei n-au habar sa scrie romanestelaughing dar cica vrajesc fetele laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru MaiaGeorgy):

De ce le dai atentie?

| Belluuu a răspuns:

Macar eu nu se dau la altele in timp ce au relatie, si spune in acele poezi tot ce simte.