Lumea este plina de specimene de genul acesta Baietii care se dau la alte fete desi sunt intr-o relatie nu stiu nimic despre iubire. Ei sunt intr-o relatie deoarece tind sa creada ca e "la moda" si lor le place sa fie "smekeri". Cat despre baietii de pe fb care iti trimit tot felul de cacaturi...ar trebui sa te obisnuiesti sa primesti pentru ca asta inseamna ca esti frumoasa, asa cum ei s-au obisnuit sa fie refuzati. Face parte din ciclul vietii
da dar unii prea cred ca vai cu un compliment spus, lesina toate fetele dupa ei
Obsedati sexual nici eu nu-i pot intelege daca vor sa mearga pe centura da uni nu au pic de bun simt in ei
Baietasii nu pot fi afemeiati, pana si pentru aceasta "calitate" iti trebuie putina maturitate. In rest, problema este (destul de) universala, valabila pentru ambele sexe, luand in ultimul timp o mare amploare, datorita faptului ca o relatie, intre majoritatea tinerilor, se face pentru simplu motiv ca asa este "cool". Restul, ce ramane, tine de caracterul si propria viziune despre viata a fiecarui individ in parte.
Dar sa stii ca nu sunt toti asa sau toate , si sa adaug, unii au o relatie doar de a se da mari in fata prietenilor si poate pentru. a atinge, pipaii cum vrei sa zici o fata
Am o parere foarte "buna", mai ales daca este imbracat in trening si incaltat cu pantofi... internetul este plin de asemenea specimene
Daa...iar pe fb cam 70% din baieti sunt de genul..si multi din ei n-au habar sa scrie romaneste dar cica vrajesc fetele
De ce le dai atentie?
Macar eu nu se dau la altele in timp ce au relatie, si spune in acele poezi tot ce simte.
anonim_4396 întreabă:
middle654 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: