| RAY a întrebat:

Ce parere aveti de barbati al caror scop e sa marcheze inca una in plasa?

43 răspunsuri:
| Elide a răspuns:

Trebuie să îi prindem noi in plasa și apoi să.i înecăm laughing laughing

| RAY explică (pentru Elide):

Bun raspuns, ai prins pe vreunu miha?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu. FIecare cu cat il duce capul presupun. Pe mine ma amuza cand femeile spun ca barbatii sunt mari curvari, dar daca nu ar fi fete destule ca sa ridice coada la toti astia, nu ar mai exista curvari. Dar deh, mai bine sa zicem doar de barbati ca sunt asa, alea sunt mari sfinte.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Corect si cand spui ca esti o fiinta care vrea sex esti un specimen

| Elide a răspuns (pentru RAY):

Da

| CristiIonut919 a răspuns:

Foarte destepti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niste boi fara scrupule, care considera ca fetele sunt doar niste obiecte care pot fi folosite si apoi aruncate.Cum ar fi daca si noi am face la fel? Ne-ati considera niste monstrii care va ranesc

| 1231242 a răspuns (pentru anonim_4396):

Unele merita, altele nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 1231242):

Si unii dintre voi merita.Si altii nu

| Freya1 a răspuns:

Probabil sunt niste persoane incapabile sa mentina o relatie sau nu doresc o relatie si vor sa mai experimenteze sau sa isi satisfaca nevoile.Sunt prea plictisiti de viata sa stea intr-o relatie si sunt prea increzatori in fortele propri ca mai au timp sau farmec si mai tarziu de a agata mama viitorilor lui copii

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Butoiash):

Hm?

Daca si voi ati face sex de placere nu mereu cu un scop material nu vam considera monstri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Dar nu facem mereu cu un scop material.Il facem mereu de placere.Dar ne place ca mai intai sa existe o relatie.(nu vorbesc de femeiele usoare)De asta exista mult mai multe femei care se prostituiaza decat barbati.Pentru ca o femeie normala(nu o curva /prostituata)nu simte placere fara sa aiba sentimente.Eu chiar nu inteleg de ce va duceti voi(ma refer la baietii in general)la prostituate.La ce te ajuta?

Faceti pe naiba de placere daca ala nu va atrage fizic, lasa-ma cu sentimentele voastre feminime, fi serioasa fata

| RAY explică (pentru Freya1):

Sau poate dezamagiti de sexul opus in care au crezut candva ca iubeste cu adevarat

anonim_4396

Daca nu ma atrage fizic nu fac cu el.Nu pot sa am o relatie cu unul care nu ma atrage deloc fizic.Ar trebui sa compenseze mult cu 8caracterul, si nu cred ca e in stare.Dar daca ma atrage nu fac in scop material

Pai ai scris ca daca te atrage fizic tot nu ai face sex ca vrei relatie acum te-ai razgandit ba vrei haaaaaa dar daca e bogat e si mai bine fi sincera cand vb cu mine

anonim_4396

Nu m-am razgandit am spus clar"daca ma atrage tot nu as face in scop material"Nici pentru bani nici pentru placere.As face numai daca as avea o relatie Cred ca vorbesc destul de clar Da normal ca daca e bogat e si mai bine.E ca si cum ai spune ca o vila cu piscina e mai buna decat o vila simpla.(nu va compar cu vilelelaughinge doar o comparatie ce mi-a trecut prin cap)Dar nu banii sunt criteriul principal.Ci aspectul, atitudinea, carcaterul etc

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Nu cred ca poate fi vorba de asta.Si eu sunt dezamagita de sexul opus dar asta nu inseamna ca ii iau la rand si fac lista...Sunt om am suflet.Suntem facuti ca sa iubim sa avem sentimente nu sa fim bolovani.Asta e ambitie prosteasca orgoliu si dat mare. Degeaba faci sex de dragul experientei daca nu simti ce ar trebui sa simti in momentul ala.Tot omul mai are cate o aventura da nu iti crea viata ca pe o aventura pentru ca nu vei putea la nesfarsit sa faci asta si te vei trezi singur cu o reputatie de gigolo de doi bani pe care nu il vrea nimeni

Hai ca ajungem unde imi doresc, da ma aspectul conteaza deci am deviat de la subiectul intrebari, aspectul fizic este prima impresie si conteaza, dar zi-mi de ce un barbat frumos sa-r baga intr-o relatie cu tine? ce oferi tu?

Tu consideri familia ca fiind un scop al vieti? zi-mi de ce un barbat de asta frumos ar intr-o relatie?

| GoldenZenith a răspuns:

Băieți deștepți. Prostuțe sunt alea care cad. happy

| RAY explică (pentru GoldenZenith):

Ai avut parte de curvari de astia?

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Da pai asta e scopul vieti sa ai o familie copii si o cariera altfel de ce te-ai stradui si zbate doar asa sa prinzi experienta cu care sa te duci in rai.Un barbat frumos ar intra intr-o relatie ca sa ii fie apreciata zilnic frumusetea nu exploatata pentru nevoi sexuale.Nu zice nimeni sa nu isi traiasca viata sa nu cunoasca mai multe persoane dar nu cu scopuri sexuale sa aiba cat de multe pe lista pentru ca atunci nu are respect de sine daramite pentru alti si sunt tare curioasa ce avere va face sau cu ce il va ajuta asta pe cand va avea 50 60 de ani

Azi familia numai e un scop al vieti, rata mare de divorțuri arata slaba implicare a celor doi si o noua gandire mai poligama

anonim_4396

Nu am zis ca s-ar baga intr-o relatie cu mine.Nu sunt wow.Dar un barbat frumos nu trebuie neaparat sa fie si un ipocrit, poate sa aiba o relatie, nu e neaparat curvar.

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

Îți dai seama laughing)

anonim_4396

Consider ca familia este un scop al vietii, dar eu prin familie inteleg si copii si deocamdata noi nu vorbeam de asta.Ar sta intr-o relatie pentru ca sexul nu e unicul scop al lui in viata(daca nu e vreun curvar)si ar vrea si el sa poata sa se bazeze pe i persoana, sa-i poata impartasi problemele visele sale

| RAY explică (pentru GoldenZenith):

Serios te-a marcat unu si pe tine? haaaaaaaaaaa