Te-ai gandit ca poate baiatul acela s-a saturat sa mai caute pe cineva si poate voia un suflet cald care sa ii fie alaturi?
Da poate te-a placut nu trebuie sa te renegi in ultimul hal doar fiindca aveai 90 kg atunci si nu erai pregatita de intalnire poate asta i-a placut la tine naturaletea ta ca multi sunt satuli de machiate si ascunse...
Ba chiar deloc. Chiar eram curioasă de un răspuns.
,,Cât de lipsit de standarde sa fii sa-ti pice cu tronc una care e și plinuță și îmbrăcată "ca pe acasă"?'
Cu mentalitatea asta provoci ura intre sexe.Sau vrei toti barbatii se sa uite dupa femei ca scoase din cutie, in haine elegante, coafate si machiate? Pana la urma felul cum erai atunci ar fi fost si felul in care arati cel putin 50% din zi/noapte, cand stai acasa.Deci nu vad absolut nicio problema.De ce ai spune ca nu avea standarde? Asta mi se pare asa, un fel de insulta atat pentru el cat si pentru tine.
Pentru că un bărbat cat de cat ok, are anumite standarde. De exemplu, să placă o femeie când o vede îmbrăcată bine, coafata, nu neapărat machiata iar apoi, dacă rezultă o relație sau căsnicie din toată treaba, conviețuind împreună, se va obișnui cu ea îmbrăcată și în hainele de casa.
Nu zic de greutate, căci sunt oameni plinuți foarte drăguți și ok la personalitate, dar vestimentația joaca un rol în atracție, mai ales la prima impresie.
De exemplu, cunosc un tip care nu datea accept pe Facebook la fetele care purtau haine de duzina. Acela avea standarde.
Poate unii barbati gandesc ca la şah, doua mutari mai departe! Băi, daca asta e atragatoare pentru mine in pijamale sau in gecuță si trening, pai iti dai seama ce o sa imi placa atunci cand o vad aranjata si machiată! Deci atac frontal! Ṣo pe ea!
Si de ce vorbesti direct despre greutate fara amanunte? 90 de kg cu ce inaltime? Unde te ingraşasei? Cum arata-i per ansamblu? 90 kg nu spun mai nimic.
Arătai *
Domnișoară rosalia nu o lua în serios pe doamna dullcat, aia nu recunoaște nici când greșește și când nu are dreptate
Pentru ratatul de @demonic
Tu oferi declarații de dragoste la bărbați și te frustrează că unii prefera să cunoască o fata chiar și pe TPU! Eu boule am 32 de ani și nu am nici o treabă cu vreo fata de aici sa fiu obsedat,stalker sau simp, cu aia dullcat nu am nici o treabă o am la ignore de foarte mult timp, nu am nimic cu nimeni în schimb mi-ar placea să o cunosc pe rosalia dar e timida sau neinteresata, dar repet sa o cunosc nimic altceva, unii asa de reduși mintali sunteți că nici de glume nu știți și de aia nu mai poți tu sa te *** in gura cu care vorbim noi aici, ești un frustrat sau poponar și te oftici că nu ai curaj să abordezi o fata că ești un fatalau!
Standarde superficiale? Ok.Eu am iesit la prima intalnire cu viitorul sot dupa multe nopti nedormite pentru un proiect important si am intarziat o ora deoarece nu am pus alarma sa sune, am cazut franta (desi voiam doar un pui de somn de 10 minute) dupa un drum extrem de obositor, venita din alta oras.Nici macar n-am reusit sa imi spal parul sau sa ma machiez.Mi-am tras un cardigan xl peste tricou si blugi, desi eu port s si am fugit ca disperata.Inca ma astepta acolo si si-a dat seama ulterior ca nu sunt vreo nespalata si nici vreun zombie.Asa a fost atunci, un context foarte nefavorabil pentru mine.Deci daca tipul are alte standarde decat ce ai zis tu, nu trebui sa-l insulti.
Te-ai gandit ca poate baiatul acela s-a saturat sa mai caute pe cineva si poate voia un suflet cald care sa ii fie alaturi?
Da poate te-a placut nu trebuie sa te renegi in ultimul hal doar fiindca aveai 90 kg atunci si nu erai pregatita de intalnire poate asta i-a placut la tine naturaletea ta ca multi sunt satuli de machiate si ascunse...
Eu unul țin să cred că tine pur și simplu de gusturi!
Unii prefera femeile suple,in timp ce alții caută mai plinuțe, asemenea cazuri se întâlnesc și în cazul femeilor când își aleg un bărbat.
Așa că eu tind sa cred că bărbatul acela te simpatiza mai mult fizic decât în alt mod.
Posibil totuși să fi vorbit și bunicul tău cu el și să-i fi spus ce și cum și probabil ca asta i-a animat și mai mult dorința de a se combina cu tine.
Un lucru e cert,a fost dragoste la prima vedere! Tipul posibil sa fi simțit o urmă de mister și automat că dorința lui te a te avea a crescut considerabil.
Mai mult de atât,o femeie frumoasa nu e doar una care e trasa prin inel,ci poate fi și una care e îmbrăcată precum Cenusareasa și nu încape prin inel
Fiind diferiți,îți dai seama că fiecare avem gusturi diferite în ceea ce privește sexul opus.
Mă mai gândesc și că acel tip nu era "lipsit de standarde",ci pur și simplu l-ai atras doar prin felul tau de a fi.
Cât despre grăsimea corporală,asta e un subiect delicat,dar eu consider că un om care alege o persoana ponderala are alte standarde,spre deosebire de majoritatea care prefera o femeie fake,el este un tip care prefera o femeie simpla,naturala și misterioasă.De aceea nu ar trebui să stăm strâmb și să judecam drept
Repet,el nu e lipsit de standarde doar pentru că alege o persoană plinuță. Pana la urma grăsimea o dai jos, da ce faci cu alea mai puțin pregătite psihic,sa nu zic mai urât?
Abia acei bărbați care se combina cu femei doar pentru a profita de ele mi se par bărbați fara standarde,nu tipul in cauză, din punctul meu de vedere.
Eu, spre exemplu, prefer fetele care au o alura misterioasă și care mă provocă psihologic sa le am.Par mult mai tentante fetele imposibile, misterioase, decât cele care sunt ușor de citit, previzibile.
Deci da, gusturile nu se discuta in acesta privință
O fata poate fi atrăgătoare chiar dacă e plinuța. Nu e vorba de standarde joase ci de faptul ca unii nu au o problema cu anumite detalii. O fata plinuța dar cu proporții corecte poate fii mai sexy decât o fata care nu are proporțiile ok. În plus atracția fizica nu are un șablon.
Gusturile nu se discuta. Daca asa ti se pare tie, nu inseamna ca asa li se pare tuturor. In plus, in zona rurala, nu prea se pune accentul pe "perfectiune".
Ce părere aveți de bărbații care abordează femei "plinuțe"?
Nicio parere, si femeile plinute sunt femei. E ceva normal, fiecare are gusturile lui.
Ce poate să-ți placă la una de 90 de kg, îmbrăcată în jacheta și pantaloni de trening?
Zic asta in contextul in care tipul nu-mi știa felul de a fi.
Fizicul, normal. Te descrii ca si cum ai fi lipsita de orice, atatea femei de 90kg imbracate astfel pot atrage priviri.
Cât de lipsit de standarde sa fii sa-ti pice cu tronc una care e și plinuță și îmbrăcată "ca pe acasă"?
Poate fi vorba de oameni cu standarde carora pur si simplu le place de o tipa simpla, usor rotunjoara care poate e si draguta. Nu inseamna ca esti lipsit de standarde. Daca o tipa este plinuta si imbracata ca pe acasa, nu inseamna ca este invizibila si nu poate atrage priviri. Daca s-ar fi pus probema de o tipa de 250kg, as mai fi inteles.
Sau poate fi vorba fix de oamenii fara absolut vreun standard, vad o bucata, atat timp cat are 2 maini, 2 picioare si savarina, nu conteaza nimic altceva.
Dar in ambele cazuri, nu inseamna ca cineva la 90 kg si imbracata simplu este lipsit de valoare
Cu toate c-am fost slăbuț, în adolescență am fost atras foarte mulți ani de-o fată grăsuță. Și ea spune la ca și tine. Că ce-mi place la ea? Atracția nu intodeauna poate fi explicată
Cred ca sunteți de aceeasi varsta
Nu suntem, eu am 32 de ani
In privinta uimirii tale, sunt unii care se dau la oricine. Daca merge, merge. Daca era si "cinstit" bine, cu atat mai mult are curaj.
Bunicele au si obiceiul sa-si caute petitori pentru fete, poate ca te-a laudat si omul daca era singur s-a gandit sa-ti dea o sansa. Ar trebui sa stim mai multe despre el, viata lui, dorintele lui, despre situatia lui materiala, ca sa putem spune ce l-a determinat sa actioneze si inca prin intermediul bunicei.
Contextul e același, dar unele amănunte diferă tocmai pentru că sunt faze diferite.
Nu-l baga în seama pe dracula asta
Lasă Man fata in pace că e o fata faina, așa ciudata are șarmul ei, e plina de viață mie îmi place de ea
Tu chiar n-ai auzit de faptul că frumusețea stă în ochii privitorului?
Toți oamenii sunt diferiți, atât fizic cât și psihic...iar pe lângă asta fiecare are preferințele lui.
De exemplu: Tu preferi un bărbat cu muschi, dar alta preferă un bărbat cu burtică. De ce? Pentru că asta vede ea atractiv la un tip.
La fel este și când ești îndrăgostit, nu mai vezi că acea persoană are un anumit "defect".
Nu toți preferă un top model care să nu depășească un număr de kg.