E normal ca un bărbat să vrea sex în trei. Dar dacă un bărbat vrea sex în trei cu doi bărbați... Houston, we have a problem! De fapt tu ai o problemă; ți-aș sugera ca, dacă cel care ți-a propus asta e iubitul tău, să te desparți de el.
Am simțit nevoia să revin asupra răspunsului meu pentru că mi s-a părut că am fost prea evazivă și m-am pripit.
Lucrurile stau astfel: Pentru un bărbat mai open minded (excluzând ipoteza ca prietenul tău să fie gay, cvasi-gay, bisexual, etc) sexul în trei reprezintă, fără îndoială, o experiență interesantă pe care nu ar rata-o. Dar, să fim serioși, dintre alternativele de a și-o pune cu două gagici, și aceea de a împărți cu altul o gagică, care ți se pare, intuitiv și matematic, opțiunea cea mai avantajoasă?!
După cum am mai spus, excluzând faptul că prietenul tău simte o curiozitate dubioasă de a împărți un spațiu destul de îngrămădit cu un alt carici pe care să-l simtă aproape de propriul mădular... singura opțiune rămasă e că i-ar face plăcere ca el și un amic bun să poată folosi o gagică despre care experiență să mai poată povesti peste ani la o bere. Dar, după cum am zis, nu în detrimentul unui threesome cu două tipe.
A, și dacă tipul e iubitul tău... e posibil că nu ți-a propus asta pentru a umili, ci pentru a experimenta ceva inedit și a-ți oferi ție o partidă... îndestulătoare dar, revenind, dacă tipul ține la tine nu prea i-ar surâde ideea de double penetration cu un alt tip care să îți ofere plăcere, când ar putea, de exemplu, să mai cumpere un dildo sau strap-on și să îți ofere singur aceeași plăcere.
Fantezii sexuale, de ce crezi ca ar vrea asta? Ca-i exitant pentru el si vrea sa aiba fantezia asta!
Probabilca are o conceptie despre viata si sex mai libertina si prin intretinerea unui asa numit "menage a trois", doreste sa incearce senzatii tari, sa experimenteze si astfel sa-si dea seama cum functioneaza anumite perversiuni dar si sa-si satisfaca anumite fantezii sexuale imaginate sau doar auzite.
Probabil e bi sau bi-curious.
In mod normal sexul in trei se face de comun acord si singurul pericol, in afara de BTS, este sa se indragosteasca vreunul de al treilea.
Sexul in trei te poate apropia mai mult de partener la fel cum poate face si relatia praf.
Depinde de femeie, ca ea este bagata la mijloc. Sa iti explic cum vine pozitia : Femeia suge penis-ul la a 3-a persoana, in timp ce prima persoana (tot barbat) Te face la partea de jos. Sper sa te fi ajutat!
Nu a cerut "reţeta", ci părerea ta despre asta.
DracuIa întreabă:
Robert160 întreabă:
Adrian_Oprea_1972 întreabă: