Eu stiu alta, mult mai tare!: "Prima datorie a Omului e sa fie BUN! A doua, sa aiba ceva de IUBIT!" nu mai stiu cine a spus-o, ca sunt multi, si nu vreau sa gresesc... iti place?!
Adica doar iubirea il face sa se daruiasca in totalitate(parerea mea), parere ok dar ar trebui sa ne daruim in tot ce facem
Corect! cu iubire rezisti la tot...in crestinism - iubirea, este arma cu care castigi orice lupta....in iubire nu exista orgolii....si, ar fi bine sa fie un principiu determinant in existenta oricarei fiinte...
Parerea mea este ca mai sunt si alte datorii, dar principala este iubirea pentru ca datorita ei avem parte numai de calitati, si cred eu, cand iubim nu dorim sa facem niciun rau.ar fi totul perfect daca toti am implini datoria asta: iubirea.
Imi place citatul si are mare dreptate autorul...iti scriu si eu un citat fain care l-am gasit azi..."Dragostea-i porunca sfanta cea mai mare dintre toate,
numai ea cu bucurie da si sufera si poate;
cine-o are muta muntii si topeste mari de gheata,
cine nu, acela are cea mai vesteda viata-
fericit va fi acela care-o are si-o arata,
viata lui va fi intreaga luminoasa si curata."
Ce spui de acest citat (adaptare dupa Shogun): Fa-ti datoria si toate celelalte lucruri bune vor veni
HappynewCenusa întreabă: