Buna, inaltimea nu conteaza, pentru ca sunt multe alte aspecte importante, si daca e pana acolo, sa stii ca daca baitul e mai inalt e chiar foarte bine, nu e nimic rau in asta in plu daca o place o accepta asa cum e fara sa comenteze.
E foarte ok, si asta ar trebui sa fie ultimul aspect care sa te framante! Nu ceilalti va vor face sa va simtiti bine, ci voi impreuna, cu afectiune, respect si buna intelegere reciproca!
Eu as spune sa-i trimita cel putin un SMS cu inaltimea sa fie pregatit, nu sa se uite nu stiu cum la ea cand se vor vedea.
Eu cred ca da, ar fi sanse sa continue relatia, nu vad a fi asta o mare problema, daca eu se plac e bine
Mult succes prietenei tale
Alina : hei pietenu meu are 1. 75 eu 1. 60 si nikiodata nu mam plans aratam foart ebine. am un sftat pentru tine... daca se iubesc e tot ce conteaza hei si eu l-am cunoscut pe al meu pe net...
Ce mult ma bucur ca am gasit subiectul asta de discutie petru ca si pe mine ma macina problema asta de ceva vreme! M-am indragostit de un baschetbalist si singura problema a mea este inaltimea...in sensul ca eu am 1. 60m si el are 2, 05m diferenta remarcabilami e frica sa incerc ceva pentru ca ma complexeaza intr-un fel acest lucru de cand un amic de al meu inalt bineinteles mi a spus ca baietii inalti nu se uita la fete micute de inaltime.Eu as vrea ceva mai mult de la el decat o aventura pentru ca in pat sunt convinsa ca inaltimea nu mai conteaza pentru nimeni dar dupa ce trece momentul oare ar putea fii ceva mai mult? si nu vorbesc de faptul ca e sportiv si ca asta ar fi motivul ci ma refer strict la inaltime? ar putea fii atras si mandru de femeia de langa el un barbat de 2, 05m cand cea de langa el are doar 1, 60?