Depinde daca cei doi stiu sa mentina acea scanteie in relatia lor si nu lasa ca totul sa devina o rutina.
Pentru asta e nevoie de doua persoane echilibrate, cu capul pe umeri si de noroc cred fiindca lumea e rea si geloasa si unii ar face orice sa ii nefericeasca pe altii
Se transforma in respect din parti. respectul e acolo mereu, doar ca ajungi sa cunosti persoana pana la ultimul fir de par si stii cum reactioneaza in orice moment. dragostea e la fel doar ca dispar fluturasii, atunci o surprinzi cu ceva nou. ce-ti trebuie intr-o relatie? foarte mult bun simt, respect, accepti ca e atfel de langa tine si nu-i dai cu tigaia-n cap ca mama ei/lui l-a crescut altfel. schimbarile d epersonalitate vin in mod natural fara a forta cu nimic. mandria se reduce semnificativ in schimb creste comunicarea. dupa parerea mea e foarte fain.numai bine!
Eu am sa iti dau ex casnicia mea.sunt casatorita de 6 ani cu sotul meu care are 36 de ani iar eu am numai 21. exact,la inceput a fost atractie fizica,apoi placere iar apoi obisnuinta iar dupa vreun an jumate nu mai eram fericita deloc imi venea sa il parasesc dar nu puteam pentru ca m-am obisnuit cu el, insa el a fost destept si si-a dat seama si a stiut cum sa ma atraga din nou, iar acum sunt cea mai fericita k sunt cu el.ne iubim foarte mult si nu l-as lasa pentru nimic in lume.nu stiu cum va fi mai tarziu dar asta simt acum...
Am inteles ideea. dar daca el nu era,, destept'' si nu stia cum sa te mai atraga? l-ai fi lasat? am vazut si am auzit multe cazuri. insa nu m-au impresionat decat cele in care el sau ea, cu toate ca indura unele nasoale a decis sa nu renunte la persoana care a ales-o pana la moarte (vorbesc doar de cei casatoriti). Cred ca iti dai seama daca iubesti sau nu in suferinta si la greu. Daca esti dispus sa suferi pentru celalalt cred ca atunci iubesti. Cand totul e bine si frumos e usor sa,, iubesti''. Repet parerea asta nu e bazata pe propria experienta, e ceea ce m-a impresionat in cazurile altora.