O parere buna adica daca arati dezvoltata si arati bine nu e o problema indiferent de varsta insa problema e ca va avantati f repede dupa baieti vreti relati de la 13 ani chiar 12.si pe la 15.16 deja va culcati cu ei daca nu mai repede ceea ce e o prostie chiar daca sunt toate fetele dezvoltate ar fi bine sa va traiti copilaria fara sa va implicati in relati si sa va culcati cu baieti de mici copile.
Ce parere sa am...Conteaza ff mult alimentatia! Si eu sunt cam asa, ei bine acum am 16 dar... arat mult mai matura, nu batrana dar sunt dezvoltata in orice caz! Oricum nu conteaza asta.
Nu-mi place sa comentez felul in care arata oamenii.asa I-a lasat pe ei Dumnezeu.in schimb, daca si-o fac cu mana lor si se imbatranesc singure sa zic Asa numai ele au de pierdut...n-o sa le placa vreun baiat daca au o tona de font de ten sau de fard. funda?
Fiecare persoana este diferita si se dezvolta in felul lui.
Eu in clasa a-opta-a eram destul de mica de statura 1.55 parca, si aveam niste colege de clasa de 1.70 dar alea nu s-au dezvoltat prea mult in timpul liceului eu insa mai aveam ce sa ma dezvolt.
Repet fiecare persoana este diferita.
O parere buna. partea proasta e ca daca la 14 arata de 20, la 20 de cat vor arata? si la 30? Ideea cu fetele este sa arate cat mai bine si mai tinere cat mai mult.
O parere? fetele de 14 ani care incearca sa para cat mai "mature" isi strica si pierd copilaria, ca abia mai apoi cand ajung pe la 20 sa-si dea seama ce au pierdut.
Te referi la fetele care vor sa para de 20(haine, comportament)? sau la cele mature(dezvoltate)?
Dc te intereseaza ai 14 ani si arati de 20 in fine fara suparare ioo cred ca 1 -sunt dezvoltate mai bine 2- se machiaza foarte bine 3-corpul arata bine deoarece unele isi strica virginitatea de mici si. alea de 20 tot la fel se machiaza de mici merg la coafor fel si fel
de unde esti
lasa si mie id tau plz