| RAY a întrebat:

Ce parere aveti de fetele care isi inseala partenerul cu cel mai bun prieten al partenerului? ce prieten poate fi ala care isi tradeaza prietenul in asa mod?

Răspuns Câştigător
| Jessica007 a răspuns:

Ala nu este prieten care face asta si nu este numai vina lui, este si vina "catelii" care ridica coada.Este cea mai grea incercare a baiatului respectiv fiind tradat si de iubita si de "prieten".

17 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Ai vrut sa zici lepre? Ce parere sa am, 2 3 capace si aia e.Sa aud obiectii de la vreo femeie ceva are curaj careva? sa obiecteze cinevea? Alea nu's femei, is dame de companie cu acte in regula

| Oana92 a răspuns (pentru Liviu):

Nu ca as fi de acord cu infidelitatea, dar pentru cele ''2-3 capace'' doresc neaparat sa iti spun ca daca iubita ta face sex cu prietenul tau cel mai bun e probabil pentru ca tipul e mai bun ca tine la astawinking

| Liviu a răspuns (pentru Oana92):

Felicitari,te incadrezi in categoria citata mai sus de mine! daca mergi pe premiza asta, vei ajunge la un numar de parteneri sexuali mai mare decat prevede legea penalelor happy

| OnuOnulică a răspuns:

Acel om nu se poate numi prieten...

| Emilian65 a răspuns:

Fata care-si inseala partenerul si prietenul care-si tradeaza prietenul sunt doua persoane care vor sa-si bata joc de prietenul fetei.

| Doub a răspuns:

Sunt nişte idioate.

| R0R0 a răspuns:

Eu nu am nicio parere buna fata de fata si fata de prietenul baiatului. Inseamna ca fata nu l-a iubit cu adevarat pe baiat.

| Idkidk a răspuns:

Buna,
Nu ar fi un prieten bun acela care isi tradeaza prietenul asa, dar exista si prieteni falsi, care se dau pe langa tine ca ai : casa, masina, etc... Unii "prieteni" asta isi doresc de la ceilalti. Prietena, la fel, e si ea cu ochii dupa bogatii daca face asa, si e la fel ca "prietenul" acela.
O zi buna!

| RAY explică (pentru Idkidk):

De multe ori tot citesc l-am inselat /m-a inselat cu cel mai bun prieten e deja o razbunara normala, mai ciudat e vad cazuri in care acel prieten tradator face o relatie cu fata aia, cum naiba sa crezi in aia care tia inselat iubitul cu tine? ca doar nu ne scimbam de la o zi la alta, vorba aia din curva nu faci casa

| Idkidk a răspuns (pentru RAY):

Pai poate "prietena" lui, il cunostea pe prietenul lui de mai demult, si erau impreuna. Ei doi poate voiau sa ii ia averea.

| RAY explică (pentru Idkidk):

Am citit o intrebare de acolo si intrebarea mea, la inselat din razbunare ea pe el pentru cel mai bun prieten cu care are o relatie cica seriosa, e ca daca eu mi-as lua una de pe centura si as face o asa zisa relatie serioasa cu ea

| Idkidk a răspuns (pentru RAY):

Pai astea de pe centura nu sunt serioase, nu stiu cum e relatia cu prietenul iubitului sau, serioasa, daca ea nu e serioasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare ca nimeni nu ia in calcul alternativa ca cei doi sa se indragosteasca unul de celalalt. Vorbiti toata ziua despre sentimente si iubire pura dar cand acestea apar intr-o situatie in care nu va convine, dintr-o data, sunt de condamnat.

Tradarea e tradare, asta e clar. Dar poate conteaza si motivele din spatele ei. Daca o fata se culca cu prietenul cel mai bun al iubitului doar pentru ca vrea sa se razbune pentru o chestie minora ar trebui pusa pe aceeasi treapta cu una care o face pentru ca s-a indragostit nebuneste de acesta? Pentru ca cele doua situatii sunt diferite total. E valabil si pentru prieten, evident. Poate fi un prieten foarte bun, un tip devotat care a ajutat cu fiecare ocazie. Si se poate indragosti de fata respectiva. E acelasi lucru ca prietenul care tradeaza pentru sex?

Nu mai priviti lucrurile dintr-un singur unghi, natura v-a inzestrat cu inteligenta in speranta ca va veti si folosi de ea...

| 6684464 a răspuns:

Ce vina a avut prietenul ala al tau?
A vrut sex, a primit.
De vina este iubita(fosta, probabil) pentru ca nu ti-a fost fidela.
"tradeaza prietenul"? dar ce a facut? a violat-o? laughing

| RAY explică (pentru 6684464):

Eu n-am iubita, prietenii

| CezarinaLunaria a răspuns:

Că alea nu-s femei cu principii morale și că prietenul partenerului, nu e prieten. Simplu ca bună ziua happy

| marianaustroi a răspuns:

Cas nesimtite