Ala nu este prieten care face asta si nu este numai vina lui, este si vina "catelii" care ridica coada.Este cea mai grea incercare a baiatului respectiv fiind tradat si de iubita si de "prieten".
Ai vrut sa zici lepre? Ce parere sa am, 2 3 capace si aia e.Sa aud obiectii de la vreo femeie ceva are curaj careva? sa obiecteze cinevea? Alea nu's femei, is dame de companie cu acte in regula
Fata care-si inseala partenerul si prietenul care-si tradeaza prietenul sunt doua persoane care vor sa-si bata joc de prietenul fetei.
Eu nu am nicio parere buna fata de fata si fata de prietenul baiatului. Inseamna ca fata nu l-a iubit cu adevarat pe baiat.
Buna,
Nu ar fi un prieten bun acela care isi tradeaza prietenul asa, dar exista si prieteni falsi, care se dau pe langa tine ca ai : casa, masina, etc... Unii "prieteni" asta isi doresc de la ceilalti. Prietena, la fel, e si ea cu ochii dupa bogatii daca face asa, si e la fel ca "prietenul" acela.
O zi buna!
De multe ori tot citesc l-am inselat /m-a inselat cu cel mai bun prieten e deja o razbunara normala, mai ciudat e vad cazuri in care acel prieten tradator face o relatie cu fata aia, cum naiba sa crezi in aia care tia inselat iubitul cu tine? ca doar nu ne scimbam de la o zi la alta, vorba aia din curva nu faci casa
Se pare ca nimeni nu ia in calcul alternativa ca cei doi sa se indragosteasca unul de celalalt. Vorbiti toata ziua despre sentimente si iubire pura dar cand acestea apar intr-o situatie in care nu va convine, dintr-o data, sunt de condamnat.
Tradarea e tradare, asta e clar. Dar poate conteaza si motivele din spatele ei. Daca o fata se culca cu prietenul cel mai bun al iubitului doar pentru ca vrea sa se razbune pentru o chestie minora ar trebui pusa pe aceeasi treapta cu una care o face pentru ca s-a indragostit nebuneste de acesta? Pentru ca cele doua situatii sunt diferite total. E valabil si pentru prieten, evident. Poate fi un prieten foarte bun, un tip devotat care a ajutat cu fiecare ocazie. Si se poate indragosti de fata respectiva. E acelasi lucru ca prietenul care tradeaza pentru sex?
Nu mai priviti lucrurile dintr-un singur unghi, natura v-a inzestrat cu inteligenta in speranta ca va veti si folosi de ea...
Ce vina a avut prietenul ala al tau?
A vrut sex, a primit.
De vina este iubita(fosta, probabil) pentru ca nu ti-a fost fidela.
"tradeaza prietenul"? dar ce a facut? a violat-o?
Că alea nu-s femei cu principii morale și că prietenul partenerului, nu e prieten. Simplu ca bună ziua