Mie mi se pare scarbos ca doua fete sa se sarute intre ele! asta e parerea mea.
Daca o fac doar de dragul de a o face sau ca sa iasa in evidenta, o prostie si e chiar penibil sa apelezi la gesturi din astea ca sa iesi in evidenta. Oricum, nu mai e nimic neobisnuit in ziua de azi sa vezi doua autointitulate'best friends' bot in bot.
@alone.Nimeni nu a zis ca ar fi mare chestie, dar nu inteleg de ce te-ai saruta de florile marului cu o tipa? Si eu m-am sarutat cu cateva fete.Motivul? Ma atrageau, intr-un fel sau altul.Nu as putea spune ca sunt bisexuala, dar sunt cu siguranta fascinata de idealul feminin.Si nu am facut-o in vazul lumii. Dar ca sa-mi justific raspunsul anterior, ma refeream la faptul ca nu as saruta niciodata pe nimeni fata sau baiat ca sa atrag atentia, la jocuri sau mai stiu eu in ce imprejurari sau daca nu ma atrage. Pur si simplu mi se pare stupid.
Am vazut doua fete pana in 16 ani care se sarutau.Imi venea sa vomit.Aici nu e vorba de o relatie, e chestia ca e la moda sa fi bi
Pustoaice dornice de atentie
Ma rog...ca fete mai merge, e cu totu altfel. Bn macar ca n'ai zis d baieti. Mi se pare cel mai oribuil, sinistru, scarbos si si...nu mai stiu, in toate felurile lucru posibil. baahh, bleach! Fetele par sa se simta ok cand fac asta Au si ele ceva din gandirea si impresiile baietilor deci!
E o experienta comicasi cred ca pentru baieti e un mod de usurare daca au o prietena care se saruta cu prietena ei...macar nu se saruta cu vreunu
Depinde... Poate doar vor sa incerce senzatii tari "prin asta" ori nu le plac baietii si vor cu fetele pentru ca le inteleg mai mult decat baietii
Ce? ce are? mare chestie. e ca si cum s'ar saruta cu un baiat. desi nu e frumoss) dumnezeu i`a lasat pe oameni femeia sa ramana cu barbatu nu femeie cu femeie)
Iti spun sincer am facut asta si chiar french kiss.nu ma lua drept o ca sau o bolnava psihica sau mai stiu eu ce. a fost o joaca de copii .nimic interesant e ca si un baiat si o fata numai ca sunt 2 fete.si nu e o senzatie extraordinara.repet totul a fost facut din distractie la o provocare
Pai chiar nu stiu ce sa spun. De-a dreptul super dar n-as face asta chiar cu o fata. Un baiat este ce este dar asa nu cred. Nici nu stiu ce mai este lumea in ziua de azi.
Desi, in ziua de azi, indraznesc sa spun ca e normal, e si umilitor pentru rasa feminina! Pai da? Ce rol mai au baietii in toata treaba asta? E doar fatada. Nu vad ce se poate simti cand te saruti cu o fata, tu presupunand ca esti tot fata; poate scarba si dorinta de a capta atentia celorlalti.
Hmmm...pai nah daca ele se simt bine nu ai ce facee putin jenant dar trebuie sa acceptam realitatea asa cum este ea...
Am facut-o.
si nu sunt lesbi (a fi lesbi inseamna a face sex cu fete).
imi plac baietii, am un prieten, nu ma gandesc sexual la nicio fata...
am facut-o si nu e mare chestie! am excitat un tip chiar
Andreea_7381 întreabă: