Este hilar și interesant totodată, căci fetelor li se pare dezgustător și nașpa, iar băieților că îți vine să le apuci de ele?
Lipsa de partener. Si considera ca vor gasi vreunul, atras de formele lor. Daca tu ai observat asta, inseamna ca esti atras de asa ceva.
Demne de mila. Cauta atentie. Consider asa oricare femeie/fata, indiferent de marimea fundului.
Eu recomand colantii https://www.bravosport.ro/colanti-pentru-femei mai ales domnisoarelor cu fundul bombat?
Pai scoate in evidenta ce le place barbatilor, le face mare placere sa stie ca sunt admirate si in plus e la moda... pentru mine personal imi face placere sa am cate o priveliste de genu
Iti imaginezi ca iti bagi chestia acolo?
Nu is genu sa bag "chestia" chiar oriunde, in general imi bag "chestia" in persoanele curioase de gandirile mele
Ce bagi frate, am auzit ca ai o scobitoare acolo jos
Las ca mamica ta ti-o accepta si asa
Da de unde ai auzit, cine din familie tia povestit cai scobitoare imi pare rau dar era prea larga, promit ca tura care vine o sa o satisfac imi pun extensi!
Matusica ta incestuoasa
Ce glumet esti. n-are rost sa pierd vremea cu tine mai mucosule sau ma rog ce esti tu, hai ca te las sa te mai gandesti la o fraza apropo n-am matusa dobitocule
Te asteapta matusa, iar cracanata, vitelule)
Sper s-o satisfaci de data asta macar cu limba
Nar fi rau, are colanti cu fundul bombat?
Si cu buzunar in față
Atunci fa-ti treaba tu cu el
A zis ca nu ii place decat scobitoarea ta, iti este fidela
Nai ceva printre dinti? Iti dau o scobitoare?
Nu am ca ma spal cu periuta, dar matusa te asteapta cu nerabdare, nu mai sta sa freci menta pe aici. apoi daca iti ramane tie intre dinti ai si scobitoare