| Dolodolo a întrebat:

Ce parere aveti de fetele de pe net care vorbesc ore multe in telefon cu voi? Se intalnesc in realitate sau nu? happy Eu cred ca doar isi ocupa timpul liber. Nu doresc nimic.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lipsa de ocupaţie sau de frică să nu rămână sigure,fără prieten,aşa că-şi fac unu virtual.
Eu spun aşa: dacă nu eşti în stare să ţi o relaţe,nu-ţi bate joc de sentimentele lui...el se poate ataşa repede şi chiar să ajungă să ţină cu-adevărat la tine( vorbesc la modul general,nu de tine). El poate spera la o întâlnire adevărată,reală,faţă în faţă,iar ea...să se facă că a uitat,că plouă; nu este prea frumos,nu? Iar lui nu-i va pica bine,păcat.
Aşa că, vrei nu vrei te gândeşti de o mie de ori înainte să faci ceva/să spui ceva. Părerea mea, acum vă las pe voi!
O seară de vis.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu nu stau sa vorbesc cu fete la telefon.

| Libelle a răspuns:

Nu toate.

| lauracraciun a răspuns:

Dami voie sa te contrazichee heenu toate.situ multe relatii care au inceput pe net.nu e vina lor ca se inteleg bine si ca si-au gasit,, iubirile" pe net.insa unele vb pe net ori sa-si bata joc.ori din dorinta de a-si face mai multi prieteni.deci in concluzie n toate fetele sunt la felwinkingpa pawave

| mykydutza001 a răspuns:

laughingNu e adevarathappyeu m-am intalnit cu foarte multi baieti de pe nethappycu aia frumosilove struck cu aia urati vorbesc asa aiurealaughingde mila