| tonyc7 a întrebat:

Ce parere aveti de fetele si femeile care umbla pe strada in colanti sau alt gen de pantaloni mulati?
Mai ales daca si au fundul bombat, automat devin provocatoare pentru multi barbati care le vad pe strada. Chiar daca cei mai multi doar intorc capul dupa ele, sunt si unii mai indrazneti care incearca sa le agate prin vorbe.
Credeti ca ele exact asta urmaresc imbracandu-se astfel? Sa fie agatate? Dar nu de oricine, evident, ci doar de un tip pe placul lor...

10 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Hmm, am putea zice ca ar fi undeva la 65-35% pentru atragere de priviri, unde 35% vine pentru confortul acelor haine.
Exista lucruri ce poti sa le faca pentru a evita situatiile de genul, evident ca, majoritatea se bazeaza pe libertatea de a fi si ca, este vina privitorului desi printr-un alt exemplu, nu este vina soferului de accidentele urmate, ci de masina pentru ca atinge viteze mari si totodata a obiectelor ce sunt in jur.

Daca un barbat umbla pe strada in colanti, privirile tot in anumite zone vor sarii, asa suntem creati biologic, iar linia dintre ceea ce suntem si ceea ce putem controla este fina, asemenea modului de a imblanzii un animal, tu cunosti faptul ca animalutul poate nu te va ataca si daca ar face-o, accepti asta, dar cei din jur nu isi asuma riscul asta. In comparatie cu subiectul; Da, unele femei stiu ca sunt "formate" si arata bine, dar chiar este nevoie sa ne arate si noua asta desi contravine cu ce am fost invatati de societate nu de mult schimbata?

Mai pe scurt, se poate face ceva in privinta acestor lucruri ce pot fi considerate ofensatoare si parte animalica, dar evident ca aceste persoane in tinerete au fost "atacate" de oameni religiosi sau insasi societatea nu i-a ajutat la nevoie si au renuntat la rusine.
Dar sa nu ne temem, de obicei afectiunea publica face oamenii sa se simta inconfortabil si totodata in viata sunt prea multe intrebari cu prea putin timp pentru a raspunde la ele.

| KarlLagerfeld a răspuns:

Caută validare, sunt nesigure pe ele, nu au o stima de sine bine pusa la punct, ci unele complexe de inferioritate și insecurități.

| RAY a răspuns:

Mie îmi place să vad fetele dezbrăcate, ție nu îți plac? Văd că tot mai mulți bărbați devi homosexuali o fii la moda sa te arzi in fundulet

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Disperate dupa atentie, lipsite de stil si eleganta, stima de sine scazuta. Doar asa pot atrage ele masculi: cu partea dorsala.
Vara le vezi cu pantaloni atat de scurti incat se vad bu cile.
Dar nu-i nimic, e un avantaj pentru adevaratele doamne.
O femeie adevarata atrage altfel atentia, fiind imbracata de la gat pana la genunchi sau pana in pamant.
Cu cine ti-ar place sa mergi la brat: cu o femeie imbracata intr-o rochie vaporoasa sau cu una in colanti?

| LadyOtis a răspuns:

Se simt bine in pielea lor, poarta o tinuta confortabila si sunt libere sa se imbrace in absolut ce isi doresc. Fetele nici n-au nevoie de nu stiu ce haine sa agate, doar contact vizual si vin baietii la ele.
Foarte multe haine sunt usor de purtat, le plac, le stau bine, se asorteaza la tinuta, nu tot ce face o femeie are legatura cu barbatii. Se poate agata foarte lejer si in haine mai largute, totul tine de abordare, privire si chestii de genul

| alfons2390 a răspuns:

Asa e imbracamintea moderna, pur si simplu nu prea se mai gasesc haine in care sa se imbrace. Firmele reduc din cantitatea de material pentru a face economie, etc. Este o realitate cu care trebuie sa ne obsnuim.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Kiran):

Sunt de acord cu tine, dar cu un amendament. In societatea "nu demult schimbata" erau la moda pantalonii stramti pe fund, incat se vedea ce tinerii, in special, aveau intre picioare: crapatura la unele femei, umflatura in fata la barbati.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Kiran):

Si inca ceva: unele fuste la fete erau de o palma lungime, de se vedeau chilotii cand se aplecau putin.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Pentru RAY: A fost la moda de cand este lumea, doar ca nu se vorbea de asa ceva. Conform cercetarilor facute, doar 4-10% dintre barbati si 10-12% femei sunt pur heterosexuali(e). Nu am zis ca o si fac homosexual ceilalti, doar ca au trasaturi sau inclinatii homosexuale. Daca acum sunt tot mai multi barbati care se impreuneaza se datoreaza si faptului ca o relatie homo este mai usoara decat hetero, neexistand atatea mofturi.

| CodrutElian1990 a răspuns:

1. O femeie va cauta sa arate cat mai sexi pentru a se remarca in societate.
2. Fiecare femeie trebuie sa se imbrace cu ce ii sta mai bine si in functie de varsta.
3. Citeam acum cativa ani buni ca nu stiu in care stat din SUA nu se considera viol daca era supusa actului sexual o femeie care prin tinuta si comportament determina acest lucru.

Întrebări similare