Chinuiti prea mult treaba, nu are rost, probabil si ratiunea ta zice la fel, asculta de ea.
multi ar fi norocosi sa te aiba, sa fie strofocatul tau si jumatate si sa il accepti asa cum e.
iar friends with benefits este o mare prostie in cazul tau, pentru faptul ca aveti ceva sentimente unul fata de celalalt
friends with benefits mege cand ati avut o relatie lunga si v-ati plictisit unul de altul dar va mai "intalniti"
Deci nu stiu... dar chestia asta am incercat-o si eu. Adica ne-am combinat pentru ca era prea evident ca ne placeam, toti ne spuneau asta si s-a terminat urat. Acum suntem colegi de clasa si de abia ne vorbim. Ai grija sa nu-ti pierzi prietenul, pentru ca asta va durea mai mult decat faptul ca il iubesti si nu stiu ce. Dar sper ca la tine sa nu fie ca in situatia mea. Bafta! :*
Eu cred ca el este singurul care are de castigat din asta. sincer nu cred ca el te iubeste doar se foloseste de tine cred ca mai bine ai rupe orice reletie cu el si sa iti caut un baiat care sa fie pe bune cu tine nu doar pentru sex.