anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti de "friends with benefits"? ce se intampla cand unul din cei doi se indragosteste de celalalt? Ne-am intalnit de cateva ori si s-au intamplat multe. Ne cunoastem de un an si ceva, suntem din orashe diferite, si am ajuns sa ma indragostesc de el, i-am marturisit sentimentele mele pentru el, a mers totul ok timp de 2 saptamani, apoi i-a picat cu tronc ideia sa fim amici, suntem amici, vorbim zilnic cateva ore intregi la telefon, am facut multe pentru el, i-am trimis cadouri, detoate. In schimb nu am primit nimic. Nici nu-mi trebuia. imi era de ajuns sa stiu ca e fericit! Urmeaza sa ne intalnim din nou si mi-a dat de inteles ca vrea sa se intample iar ceva intre noi! eu nu am acceptat, i-am spus din moment ce suntem amici. nu ai cum sa-mi ceri asa ceva, s-a suparat rau, eu l-am sters din lista de mess, cred ca si el a facut-o, s-au mai intamplat chestii de genu, sa ne suparam din diverse motive, dar mi-e frica, ca nu o sa mai zica nimic (de obicei dupa 2 3 ore isi revenea si ma cauta iar ), si eu inca tin la el, ba chiar il iubesc! chiar daca e un strofocat si jumatate! dar stiu ca e strofocatul meu si il accept asa cum e, cu defecte! stiu ca tine la mine, a vrut sa fim amici, pentru ca distanta e prea mare intre noi. de venit, sper sa vina, dar ce sa fac,
Nu am nici cea mai vaga idee. AJUTOR!

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Friends with benefits merge doar atunci cand niciunul nu se poate implica 100% intr-o relatie. Deci, in nici un caz nu poate fi vorba de implicare emotionala, ci doar de satisfacerea nevoilor trupesti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E o prostie laughing

| Hash001 a răspuns:

Ar merge o partida de amor, ati face un "film" grozav.

| Mell1321 a răspuns:

Stii ce inseamna "friends with benefits"? Inseamna prieteni cu beneficii, asta insemnand ca va satisfaceti reciproc in pat.Sunt excluse cadouri, sentimente si de alea.Eu zic sa il lasi un pic moale ca l-ai cam dat pe spate cu sentimentele tale.

| culmea a răspuns:

Nimic serios.