Sincer, am trecut prin asa ceva si crede-ma ca nu e ceva placut ca persoana iubita sa fie cu altele si tu sa crezi ca e omul perfect si este un sfant. Astfel de oameni care te joaca pe la spate, sunt oameni fara sentimente.
Infidelitatea este un lucru NORMAL pentru ca omul NU este proiectat sa fie monogam
Adulterul este considerat un mare pacat de catre Dumnezeu. Banuiesc ca si inselatul intr-o relatie normala.
Wtf... despre tine am scris oare? Insa exact cum am scris mai sus vezi ca si femeile inseala destul saa stii
Din pacate multe persoane sunt infidele. Am o parere foarte proasta despre asta. Sincer, nu o inteleg.
De acord insa eu nu cred ca pedeapsa pentru asta este exterminarea sau mutilarea.
Eu nu pot vedea linkulo, dar cred ca infidelitatea ecel maigroaznic lucru, mai groaznic si decat minciuna sau lipsa comunicarii. infidelitatea e fatala. eu nu as putea trece peste infidelitate mai degraba m-ar marca o perioada destul de lunga de timp
Păi cred că atunci când intri într-o relație și vă iubiți atât de mult nu accepți să fii înșelat pentru că nu înțelegi motivul mai ales dacă între voi totul e roz.
Da,există și persoane care trec peste pentru că ele,consideră că vor suferi mai puțin dacă rămân cu bărbatul pe care-l iubesc, insă o infidelitate nu se uită prea ușor și majotitatea cuplurilor se despart, pentru că ori femeia devine mai suspicioasă și ajunge să-l *dispere* pe el, fie el nu mai suportă presiunea si această schimbare a ei, de a-l controla mereu.