| DumitruS a întrebat:

Ce parere aveti de infidelitate? Sunt curios sa vad cum gandesc si altii. Mie mi se pare ca se exagereaza din unele puncte de vedere. https:// infrasunete.eu/despre-infidelitate/

20 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Sincer, am trecut prin asa ceva si crede-ma ca nu e ceva placut ca persoana iubita sa fie cu altele si tu sa crezi ca e omul perfect si este un sfant. Astfel de oameni care te joaca pe la spate, sunt oameni fara sentimente.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Infidelitatea este un lucru NORMAL pentru ca omul NU este proiectat sa fie monogam

| RAY a răspuns:

Omul e poligam, monogamia e un mit

| Lawliet14 a răspuns:

Adulterul este considerat un mare pacat de catre Dumnezeu. Banuiesc ca si inselatul intr-o relatie normala.

| DumitruS explică (pentru Lawliet14):

Daca te uiti de exemplu dupa o alta persoana sau flirtezi cu cineva, este sau nu inselat? happy

| Lawliet14 a răspuns (pentru DumitruS):

In termeni religiosi cam este. Dar e logic ca atunci cand iubesti pe cineva nu mai ai ochi pentru altcineva.

| DumitruS explică:

Wtf... despre tine am scris oare? Insa exact cum am scris mai sus vezi ca si femeile inseala destul saa stii

| MorganaM a răspuns (pentru DumitruS):

Eu am aflat ca barbatii au ceva din genele lor sau genetica lor, asa ceva, care ii face sa doreasca sa fie cu cate o femeie, ffoarte tare, foarte puternic, ceva animalic si de asta ei inseala. Am invatat la biologie + psihologie. a fost interesant, desi unii baieti s-au razvratit putin

| DumitruS explică (pentru MorganaM):

Da, se numesc instincte sexuale, feromoni etc. Insa nu e chiar asa, te poti controla daca mai si vrei.

| OMFGConrad a răspuns:

Una proastă.

| Printesa10TM a răspuns:

Din pacate multe persoane sunt infidele. Am o parere foarte proasta despre asta. Sincer, nu o inteleg.

| DumitruS explică (pentru Printesa10TM):

De acord insa eu nu cred ca pedeapsa pentru asta este exterminarea sau mutilarea.

| MorganaM a răspuns:

Eu nu pot vedea linkulo, dar cred ca infidelitatea ecel maigroaznic lucru, mai groaznic si decat minciuna sau lipsa comunicarii. infidelitatea e fatala. eu nu as putea trece peste infidelitate mai degraba m-ar marca o perioada destul de lunga de timp

| DumitruS explică (pentru MorganaM):

De acord pana la un punct insa cumva intrebarea neexprimata din articol era ceva de genul: e normal sa omori/castrezi pe cineva pentru infidelitate? Mie nu mi se pare normal.

| MorganaM a răspuns (pentru DumitruS):

Tie nu ti se pare normal sa fie castrat, mie nu mi se pare normal sa insele. 'normalul' e relativ pana la urma?

| Alle02 a răspuns:

Păi cred că atunci când intri într-o relație și vă iubiți atât de mult nu accepți să fii înșelat pentru că nu înțelegi motivul mai ales dacă între voi totul e roz.
Da,există și persoane care trec peste pentru că ele,consideră că vor suferi mai puțin dacă rămân cu bărbatul pe care-l iubesc, insă o infidelitate nu se uită prea ușor și majotitatea cuplurilor se despart, pentru că ori femeia devine mai suspicioasă și ajunge să-l *dispere* pe el, fie el nu mai suportă presiunea si această schimbare a ei, de a-l controla mereu.

| DumitruS explică (pentru Alle02):

Imi place comentariul tau dar de ce presupunem ca doar barbatii inseala? tongue

| Alle02 a răspuns (pentru DumitruS):

Da,aici greșeala mea. Poate și o femeie să înșelele, desigur.
Eu sunt fată, e mai greu să gândesc în acest fel laughing)

| DumitruS explică (pentru Alle02):

Te cred dar ca sa-ti explic, eu lucrez cu multe femei si crede-me cand iti zic ca si femeile inseala... destul laughing

| Alle02 a răspuns (pentru DumitruS):

Te cred pee cuvânt rolling on the floor)