anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti de o fata virgina la 19 ani?big grin

Răspuns Câştigător
| cuvant a răspuns:

As avea o parere buna/chiar as aprecia-o si a incuraja-o sa nu si-o piarda asa de repede. Inseamna ca isi doreste ceva de calitate si nu doar distractie.

| roxynikkkk a răspuns (pentru cuvant):

Asa e!

| cuvant a răspuns (pentru roxynikkkk):

Daca e vorba de tine. Te felicit...nu foarte multe fete mai se pastreaza

| roxynikkkk a răspuns (pentru cuvant):

Da,de mine e, multumesc!

| cuvant a răspuns (pentru roxynikkkk):

Oricand

| drhotzu a răspuns (pentru cuvant):

Hhhmmm si care este diferenta dintre sex de calitate si cel de distractie? scopul este unul si acelasi: placerea carnala!

| cuvant a răspuns (pentru drhotzu):

Eu nu m-am referit la sex ci pur si simplu la a te distra sau iti doresti sa ai ceva de calitate. Nu tot timpul e vorba doar de chimie si fizica in toata povestea asta ci mult mai complex dar din pacate cultura media asta ne invata. Sex, sex, sex si cat mai multe femei de la cea mai mica varsta

43 răspunsuri:
| mona a răspuns:

O raritate in ziua de azi.....tot respectul pentru ea

| KaterinaPetrova a răspuns:

Ori minte, ori vine sfarsitul lumii pe 21straight face

| KaterinaPetrova a răspuns:

Minune.e ca rapunzel cred

| DNSK a răspuns:

Stima si respect ei!

| CristiB93 a răspuns:

Bravo! inca o fata normala, ma bucur ca mai sunt happy

| Dumnezău a răspuns:

Cu toate ca sunt impotriva celor care nu-si pot abtine fofoloanca si incep sa sara prin campul de cucuri de pe la 13-14 ani, nu pot sa nu va sesizez ipocrizia, superficialitatea si ridicolul din parerile ce le emiteti.

Prezenta - sau, dimpotriva, absenta virginitatii - nu face nicio persoana mai buna sau mai rea.Desigur,cum am mai zis, daca incepe de la 13-14 ani, desi probabil va incerca sa-si faca un glob cu pareri de genul "nu ma sfiesc sa-l satisfac pe omul pe care-l iubesc"( laughing asta ma termina pe mine, imi place cand persoane care n-au trait nici 1/5 din viata lor vorbesc de atitudini si sentimente complexe,de zici ca-s zen) sau "sunt suficient de matura si nu-i treaba altora ce fac eu",poti emite un inceput de parere,care aproape sigur se va materializa mai tarziu,prin comportamentul acelei fete,devenind fie o nimfomana, fie un produs economic fructificat de baieti destepti, fie "o femeie independenta, care stie ce vrea de la viata si stie ca sexul trebuie oricand pus pe primul loc intr-o relatie".(si asta-mi place la nebunie)Revenind insa la problema, n-ai cum sa-ti dai cu parerea si sa te astepti sa pari serios cu privire la starea himenului/jderului unei persoane.E prea de tot!

Nu am absolut nicio parere.Totusi,daca merge pe argumentul etern cu "ma pastrez pentru barbatul potrivit", am niste vesti proaste pentru ea.Nu exista nici cavalerul venit pe cal alb, nici omul care sa-ti faca toate mofturile, nici castelul, nici cate-un turnir pe ici-pe colo la o sarbatoare mare.Inapoi la viata reala cu tine. Dupa o anumita varsta, virginitatea fiecaruia chiar trebuie sa fie propria lui problema, in care ceilalti sa nu aiba niciun cuvant de spus.Nici nu va spun sa va protejati sau sa va vaccinati.Viata sexuala, de la un anume punct, e treaba celui ce-o poseda.N-am de ce sa te respect, n-am de ce sa te hulesc pe baza unui statut natural.Desigur,intr-o lume in care cat mai multe himenuri se deschid pentru cat mai mult ghiolbani care nici nu stiu ce-i cu ei pe lume, de parca ar fi usa de la hotel, unul care nu se deschide nici de-al dracului va fi glorificat.Da' asta nu inseamna ca trebuie automat glorificat.Prinzi tu ideea.

| Adry05 a răspuns:

E bine, credeam ca numai exista astfel de fete. Nu asculta fraieri care zic lucruri de genu: "Esti de pe vremea lui mamaie?" Sau mai stiu eu ce comentarii rautacioase, bucura-te de stima. Crede-ma, daca ai face-o, te-ai considera cu. rva daca nu, prea cuminte, oamenii sunt nehotarati, deci ramane la alegerea ta.

| Dr3yga20 a răspuns:

Mi se pare normal, orice fata care e virgina pana la 19, 20 de ani nu ca are respectul meu ci pur si simplu asa ar trebui. In schimb alea care au inceput la 15, 16 =curve

| fedot a răspuns:

Dacă ai un exterior frumos.Și se uită băieții după tine e minunat.Te respect.
Dar dacă ești urgia pămîntului, atunci nu mă miră.

| William a răspuns:

Astfel de fete sunt rare ca dintii de gaina.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Dumnezeu sa o binecuvinteze sa fie pana dupa casatorie.

| unknownn a răspuns:

Respect
happy

| DanDannn a răspuns:

Doar RespecT

| MioaraParalescu a răspuns:

Am o parere buna! big grin
Mai rar asa fata, majoritatea isi pierd virginitatea de la varste fragede.

| pitbull93 a răspuns:

Sincer cea mai buna parere chiar nu prea intalnesti virgine la ani astia sfatul meu pentru tine este sa iti pierzi virginitatea doar cu cel aleswinking

| RAY a răspuns:

Bravo tie, te stimez pentru asta

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Foarte bună.
Pe curând!

| drhotzu a răspuns:

Pai am singur mesaj:
virginity can be cured, don`t worrywinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bravo tie, asta inseamna ca ai avut de n ori mai multa minte decat restul de 98% de fete de pe planeta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai nevoie de aprecierea si cuvintele celor de aici, probabil esti o pitipoanca. adevarata puritate nu este aceea fortata si impusa, aceea pe care persoana si-o impune... ca sa starneasca poate un ' ce minunat'. si desigur ca acesti plozisori de pe acest site sunt absolut fascinati. barbatii adevarati ar avea probabil o alta opinie.

| Foxyyyy a răspuns:

O parere foarte buna happy

| CryChristiAN a răspuns:

Good girl.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| KaterinkaBoy a răspuns:

Un fel de miracol in zilele noastre.As felicita-owinking

| Fulbaster a răspuns:

Super bine, e perfecta, dar conteaza si varsta ta.

| irrumator30 a răspuns:

Felicitari ei ca si-a mentinut puritatea pana la varsta asta, in lumea asta obsedata sexuala, chair daca tentatiile sunt mari. Daca poate sa continue sa-si pastreze virginitatea! Felicitari!

| GoddessMaui a răspuns:

Am parere buna despre orice persoana care nu se prostitueaza. Ca iti incepi viata sexuala la 15 ani sau la 18 ani, tot aia e. Condoms and live long life tongue

| XyYx a răspuns:

Este de apreciat, merita respectul tuturor!

Întrebări similare