anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti de o fata virgina la 19 ani?big grin

Răspuns Câştigător
| cuvant a răspuns:

As avea o parere buna/chiar as aprecia-o si a incuraja-o sa nu si-o piarda asa de repede. Inseamna ca isi doreste ceva de calitate si nu doar distractie.

38 răspunsuri:
| TwiXXXie a răspuns:

Respect maxim! eu unul apreciez faptul ca inca mai esti virgina si te sfatuiesc sa ai grija cui ii daruiesti fecioria ta! tongue

| CeInteleptul a răspuns:

Virgina!
e bine frate
numa sa nu fii si tu virgin si sa te faci de ras in fata ei
mai bine ii spui direct ca si tu esti si sa aibe rabdare cu tine

| g2012 a răspuns:

Felicitari! respectele mele!

| yonutz89 a răspuns:

Nu cred ca mi-as face o parere fara sa o cunosc.

Totusi cred ca fiecare persoana are nevoie de afectiune fizica, toata lumea are nevoi sexuale. Si cred ca e unul din lucrurile importante din viata si cred ca lipsa indeplinirii acestei nevoi poate sa genereze probleme fizice si emotionale. Multi oameni nu isi incep viata sexuala pentru ca nu sunt siguri pe ei, le e frica de ce o sa spuna lumea (cea mai mare prostie sa iei in functie de gura lumii care aproape intotdeauna descurajeaza fetele din a face sex si le considera curve pentru ca isi indeplinesc o nevoie absolut normala).

La 19 ani e o varsta la care ar trebui sa fim destul de maturi si daca nu suntem atunci avem o problema.

Deci cred ca fata are nevoie sa isi faca un prieten si sa aiba o relatie normala cu el (inclusiv o relatie fizica).

Si inca un lucru: daca tu esti in situatia asta cred ca ar trebui sa nu te iei atat de mult dupa ce spun cei din jur (gen: felicitari ca nu faci sex, sa nu faci asa ceva). Nu societatea trebuie sa decida cand iti incepi viata sexuala ci tu insuti. Iti incepi viata sexuala atunci cand simti nevoia, atunci cand corpul tau are nevoie nu atunci cand o sa zica cei din jur ca este "moral".

Se spune obsesiv ca societatea te preseaza sa faci sex cand nu esti pregatit, cand nu e bine pentru tine. Sa stii ca de multe ori se intampla si invers. Societatea te preseaza sa nu faci sex atunci cand ai nevoie si esti pregatit\pregatita si asta e la fel de rau. Trebuie sa faci ce simti.

Si inceperea vietii sexuale prea tarziu poate avea efecte daunatoare (inclusiv dpdv hormonal), la fel cum poate avea inceperea vietii sexuale prea devreme.

Fa ce crezi ca e bine pentru tine si nu lua in seama ce spune lumea. E frumos si e natural sa faci sex, nu e imoral.

| LeGrandSatan a răspuns:

Că e urâtă, nasoală etc etc.N-a avut și ea curiozitatea până la vârsta asta să vadă cum stă treaba? Poate are ceva și pe fond psihic.

| Ioana_8271 a răspuns:

Avand in vedere ca nu o cunosc.......nici o parere.

| FromRomania a răspuns:

O fata intr-adevar serioasa, care nu lasa toti dobitocii sa o f**a apoi sa ii dea cu picioru' in c*r.

| error0xff a răspuns:

Virginitatea poate fi considerata puritate doar de cei care considera sexul ca fiind impur, deci retine, cei care te-au laudat, considera ca sexul este impur (judeca singura in ce masura aprecierea lor are sau nu valoare).

Apoi, motivele pentru care esti virgina la 19 ani pot fi diverse. Ceea ce arati e ca ratiunea, in cazul tau, domina dorinta. Din pacate, acest gen de comportament, in unele cazuri, e doar o reactie la frica de actul sexual sau rusine. Iar faptul ca te lauzi cu virginitatea arata ca te crezi superioara in fata celor care nu mai sunt. Mi se pare jalnic.

Întrebări similare