| minime3 a întrebat:

Ce parere aveti de oamenii care isi fac cont pe site-uri de matrimoniale? Mi-am facut si eu cont pe Academic Singles, dar nu mi l-am activat, inca am dubii. Trebuie sa platesti o suma de bani lunar. Nu stiu daca sa mi-l activez sau nu, am vazut doar ca am ogramada de mesaje si vizualizari, si am postat doar o poza. Ce credeti? Poti gasi pe cineva calumea acolo? Sunt femeie!

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Vezi ca este Facebook Dating, gratuit. Mai bine iti faci cont acolo.
Fiind fata, vei avea multe aprecieri si mesaje...

4 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

E clar ca cauta ceva. Alta parere nu pot sa am.

| alexalx1234 a răspuns:

Acele mesaje și vizualizări sunt false

| ania a răspuns:

Eu am o parere buna, niste prieteni de la o biserica din alt oras unde am stat mai demult asa s-au gasit, pe un site de mateimlnoale crestin, au 3 baieti mari deja si se inteleg bine, sunt fericiti.

| raulw a răspuns:

Faptul că vrei să apelezi la serviciile de online dating (site-urile de întâlniri online) nu este deloc rușinos sau anormal, ci chiar dimpotrivă, este un lucru perfect normal! Motivele pentru care alegem astfel de website-uri sunt diverse, de la comoditatea/ confortul casei, la lipsa timpului, la posibilitatea de a putea selecta o persoană conform criteriilor tale, până la timiditate din viața reală. Majoritatea sunt pe bani fiindcă presupun niște costuri, dar problema este că multe dintre ele percep niște taxe mult prea mari pentru piața noastră. Ce trebuie să reții este că trebuie să ai răbdare pe astfel de site-uri (este un proces de durată). Ca să îți dau un exemplu, eu, personal, știu 7 cupluri care s-au format pe un astfel de site (gratuit) și sunt în ziua de astăzi o familie. Aceste exemple s-au datorat site-ului https://www.socializari.ro (fostul ClubInterzis).
Atenție: în ultimii ani au apărut multe website-uri cu taxă, care arată foarte bine, au o mulțime de profile, aproape toate profilele au poze și detalii completate însă aceste website-uri sunt false, ba le-aș numi chiar SCAM. De ce? Sunt făcute doar să arate bine, sunt majoritatea profile false, iar scopul acestora este doar să plătești pentru un cont VIP, Premium, etc.