| Andreiu68 a întrebat:

Ce parere aveti de parintii care nu au vorbit niciodata cu fiul sau fica despre viata sexuala? Eu am aproape 18ani,iar tata sau mama nu mi-a vorbit in viata lor despre viata sexuala, cum sa ma protejez sau alte chestii.(Acuma pentru mine nu mai are rost tata sa imi explice ca ii dau lectii si mi-am inceput viata sexuala).Am prieteni de familie la care la 13-14ani,(baieti si fete) parintii le-au povestit desprea viata sexuala etc.Ce parere aveti de parintii care

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Depinde de educatia lor cu privire la cultura generala (s-ar putea sa nu poata sa-ti dea informatiile corecte) sau din cauza perceptelor religioase moral crestine sa considere o asemenea discutie ca fiind un subiect taboo, indecent sau chiar imoral.

| Emilian65 a răspuns:

Intr-adevar este o greseala din partea lor ca nu ti-au vorbit despre viata sexuala pana acum. Dar si tu ai gresit ca nu i-ai intrebat nimic in legatura cu viata sexuala.

| aXy99 a răspuns:

Nu e chiar normal, dar na... Te poti informa si singur.

| sofisis a răspuns:

E o greseala imensa pentru ca acei copii sunt cei mai predispusi la "experimente" si la o viata sexuala haotica. E foarte important ca parintii sa explice copiiilor cum sa se protejeze pe sine si pe parteneri atat de boli cat si de sarcini.

| Oana92 a răspuns:

Nu e ok, dar e ceva foarte des intalnit in Romania. Acesti parinti sunt cei care se vor plange ca ai lor copii au devenit parinti mult prea devreme...

| marianaustroi a răspuns:

Astai foarte rau dupa parerea mea