Poate ca se tem sa investeasca sentimente... poate au fost ranite candva sau efectiv au o teama in a merge mai departe, ceva le opreste...
Asa sunt ele. Nu e nimic de dezbatut. Au ei un motiv anume pentru care practica dating-ul frecvent (experiente neplacute in trecut sau altele)
Eu de exemplu fac oarecum parte din categorie, cu exceptia faptului ca nu flirtez. Sunt mai practic de fel si tind spre o gandire logica si oarecum platonica. Adica eu pun in valoare foarte mult sentimentele de empatie si simtul de protectie, dar nu caut sa flirtez din interes sau pentru distractie, preferand sa imi traiesc viata in mod solitar deocamdata si cand o veni timpul sa vorbesc cu o femeie, si pe termen lung sa ajung sa ma inteleg foarte bine cu ea, atunci o sa ma indragostesc de ea si de cat de bine ne intelegem.
In concluzie suntem cine suntem si nu ar trebui sa criticam sau sa ne fie rusine de cum ne traim viata atata timp cat nu deranjam societatea in care traim.
Datorită pervertirii societății civile!
Pur și simplu sunt oameni care nu reușesc să se adapteze noilor vremuri, nu reușesc să înțeleagă de ce materialul și financiarul sunt dominante într-o relație. Plus, indiferent de sex, sunt persoane care primul lucru pe care îl întreabă când discuți cu ele, este ce mașină ai și ce avere!
Atunci, normal că apare această situație în care nu mai vor relație serioasă, ci doar de o noapte!
O parere buna. Dovedesc ca-s independente si ocupa un loc la categoria persoanelor pe care le iei o zi, o noapte dupa care le uiti.
Eu consider ca comportamentul unei persoane depinde in mare parte și de trăirile dale. Probabil este o trauma ce cauzează asta, un părinte absent sau ceva de genul. Lucrul cu sinele cred că ajută
Si eu tind sa cred astfel.
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: