Nu, nu marginalizez astfel de persoane.Cand oamenii vor invata sa nu mai faca misto de ce fac cuplurile in intimitatea lor, considerand ca aceasta nu incalca limita legala, va fi mare lucru.
Eu unul nu marginalizez oamenii care fac asta, din partea mea pot sa faca ce vor.
Ca parere, nu am nici una buna dar nici una rea, pe tematica asta, am un grad foarte mare de indiferenta. Dar daca ma intrebi pe mine, eu nu as incerca sa inghit lichidul nimanui si nici nu as pune pe altcineva sa imi inghita mie nimic. Nu imi place ideea de a inghite ceva din corpul altuia.
Nu este ceva ilegal sau imoral. Este absolut normal. Cine ar judeca asta, ar trebui sa se mai maturizeze putin.
Sunt unu dintre cei care îmi asum când zic că am înghițit de la fosta.nu mi se pare nimic ciudat dar unii zic vai ce scarbos
Câți ai ziceai ca ai 12?
De ce am marginaliza pe cineva din atâta? Și cum am putea ști preferințele fiecăruia în pat și de unde știu eu ce face x sau y? Sau ce tu întrebi pe toată lumea dacă inghite?
Daca nu ai înțeles întrebarea e una da că ești proastă nu mai ai scuze
Atata timp cat totul se desfasoara in intimitatea lor, nu vad care e treaba noastra. Fiecare cu placerile lui nu?
My little pony, my little pony aaaaaa... my little pony
anonim_4396 întreabă:
dfsdsf întreabă: