| MihaiAndrei666 a întrebat:

Ce parere aveti de perversiunile sexuale? Stiti voi la ce ma refer,jucării speciale,bdsm, urina
jocuri de rol

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca esti intr o relatie cu o persoana sanatoasa si tu, puteti incerca orice doriti, pe primul loc este sanatatea

https://www.youtube.com/watch?v=XNlz_Q5p9Tk

| mihai69 a răspuns:

Orice e făcut de comun acord e OK.

| Plato a răspuns:

Parerea mea e ca la tine acasa, cu partenerul/a, faci ce vreti, mai putin threesome, 4way, gangbang, swing etc.
Cat timp e in 2 playeri, orice. In mai multi nu, deoarece se pierde intimitatea relatiei astfel aceasta nu mai e veridica.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Plato):

Deci nu e numai poziția misionarului acceptata?

| Plato a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta decide fiecare pentru el. Pentru unii poate e.
Eu n-am zis ca sunt fan infocat la golden shower si ce o mai exista, am zis ca oamenii sa faca ce vor in intimitatea lor, in cuplu. Dar foarte important, in cuplu, cu partenera/ul de viata, altfel din start e mizerabila pana si pozitia misionarului.
Orice incercare de intimitate in afara relatiei e desfranare, asta e cert. Dar, daca ai o relatie bineinteles bazata pe iubire pura absoluta astronomica, faci ce vrei din alea de mai sus, dar fara ajutor din exterior, doar in cuplu.

Ca amu' no, imaginatia o mers departe si sunt tot felul, scat, puke, feet, prolapse, bondage etc.
Pe premisa ca, daca cu partenerul de viata nu poti atinge nivelul maxim de naturalețe si intimitate, atunci cu cine?

Pe scurt, trebuie doar sa accepti data viitoare cand te cer, sa nu mai crezi ca "unele-s greu de pus in practica".

| anonim_4396 a răspuns (pentru Plato):

Când te-am refuzat eu?
Dar nu vreau sa astept noaptea nuntii...
Ma îndoiesc ca ma înveți tu pe mine laughing Unele-s greu de pus in practica pentru mine pentru ca le asociez cu amintiri neplăcute.In rest, n-am probleme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate sunt faine la nivel de fantezie. Unele e mai greu sa le pui in practica.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Fara urina. In rest, sunt de acord.

Întrebări similare