| frikk a întrebat:

Ce parere aveti de prichindeii astia?rolling on the floor))rolling on the floor))))) 11-16 ani care
abia stiu sa-si faca siretu la incaltaminte dar ei "cica iubesc"?rolling on the floor)

Răspuns Câştigător
| alecsalecs a răspuns:

Traim printr o perioada in care omenirea a luat o razna iti spun eu ca asa este! N ar trebui sa te mire se poate si mai rau! Sa te miri si sa te sperii cind fetite de gradinita ajung sa aive ciclu menstruar! ok? Tine si de educatia de acasa! sunt feerm convins ca provin din familii de loc unite! Acum nu vreau sa jignesc pe nimeni! Totusi cred ca societatea in care traim este de vina! Si la urma urmei este doar o joaca de copil. ceva grabit ..in fine.

54 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Îmi place aerul tău se superioritate. Dar te asigur că puștoaica asta de 16 ani a văzut/făcute/cunoscut mai multe decât ai făcut tu în viața ta (bănuiesc că ai pe undeva între 20-30 de ani, maturule). Îmi plac oamenii ca tine, se cred superiori datorită vârstei, că i-a fătat mama mai devreme. Crede-mă că n-ai motiv să te simți superior, poți să ai și peste 50 de ani, depinde cum ai trăit și ce ai în cap, nu cât ai trăit tu, mă gigolo.

| VOLVO4LIFE a răspuns (pentru Crisstttina):

Pai conteaza, nu stiu de ce dar conteaza happy

| frikk explică (pentru FucktheSystem):

smug smug mai vazut cumva "dansând" la bara(de vorbeşti de gigolo) sau doar iti aluneca mintea?sadsad

| FucktheSystem a răspuns (pentru frikk):

Normal că te-am văzut dansând la bară, te știe toată țara. Acum că-mi alunecă și mintea e altă problemă, n-am și eu voie să am fanteziile mele?batting eyelashes

Imi cer scuze! dar my show s-a terminat mai devreme iar tu l-ai pierdut sad din nou imi cer scuze dar nu mai dau "autografe"(vorbe) nu de alta dar =>
am tras "cortina"sad o seara placuta sa ai wave wave wave

Și totuși tu zici de prichindeii de 11-16 ani? Nu de alta, dar și copiii de 11 ani au replici mai bune de băgat când n-au un răspuns bun de dat unor afirmații. Bine, poate mai sunt copii de 11 ani ca tine, cărora când le explici ceva se iau de un amănunt și după schimbă subiectul pentru că văd că n-au ce să comenteze și totuși vor ultimul cuvânt. Ești amuzant, poate ne informezi și pe noi ce vârstă ai, de ești așa de plin de maturitate.

| Crisstttina a răspuns (pentru VOLVO4LIFE):

Yes, sure oh go on

| VOLVO4LIFE a răspuns (pentru Crisstttina):

Cum sa nu...big grin

Omule total GRESIT crying unde vezi tu aerul meu superior?
de ce ar trebuie sa-ti dau eu tie replica? nu vezi omule ca mi te contrazici singur rolling on the floor)rolling on the floor) ba spui ca am 11 ani ba ca am 20-30 laughing ce faci asmugsmug sprea informatia ta fac 25winking happy? cryingMULTUMIT? uite iti dau si un sfat prietenescwinking
NU te mai TOT contrazice singur te rog frumos crying ->
"sa mor eu si tu" daca te mint de nu esti mai bleg decat prevede legea :X:X

Eu cred că ești cam limitat mintal, amice. N-am zis că ai 11 ani, am zis că mai sunt copii de 11 ani care gândesc ca tine...și probabil care citesc ca tine și nu sunt în stare să înțeleagă. Și n-am nevoie de sfaturile unui tip care folosește și câte 4 emoticonuti fără rost pe rând, ești penibil.
P.S. Aerul de superioritate, că văd că nici asta n-ai înțeles, vine de la faptul că ai impresia că ești mult mai cunoscător decât cei de anumite vârste, lucru care este dovedit ca fiind fals după fiecare rând (sau emoticon) care-l tastezi.

Deci este ultimul raspuns care il mai primesti de la mine astazi ok smug ce-i in ghilimele tu ai scris-o "mai sunt copii de 11 ani ca tine,(aici ai afirmat ca am "11ani") cărora când le explici ceva se iau de un amănunt și după schimbă subiectul pentru că văd că n-au ce să comenteze și totuși vor ultimul cuvânt" apoi tot tu te-ai contrazis "Ești amuzant, poate ne informezi și pe noi ce vârstă ai,[APOI AICI nu mai ziceai ca am "11ani" de ma intrebai varsta smug] de ești așa de plin de maturitate"
PS: cand le-am zis "prichindeii" i-am rasfatat intr-un fel sau altulwinking NICI DE GAND NU M-am gandit vreodata ca sunt mai mare ca ei. acum iti zic ca esti mai mic ca mine sâctongue sâctongue sâctongue sâctongue => acum te rog frumos sa mi te duci sa-ti bei "lapticu" sau poate vezi ca ti s-a racit "grişuleţul"si ca sa ai motiv ca te-am facut mic.MULTUMIT smugrolling on the floor)
si bineinteles ca nu ai tu treaba cu emoticon-urile mele ca pentru tine am destule din astea NUMAI din astea rolling on the floor))rolling on the floor)rolling on the floor)))rolling on the floor)))rolling on the floor)rolling on the floor))))rolling on the floor)))))rolling on the floor))))))rolling on the floor))))rolling on the floor))))))rolling on the floor)))))rolling on the floor)))))))rolling on the floor))))) Na rolling on the floor)))) rolling on the floor))))))))) rolling on the floor))))))) rolling on the floor))))) sa-ti fac tie in "ciuda" tongue tongue tongue tongue :Xlove strucklove strucklove strucklove struck(gata ca mi-a obosit mâna) o seara Cât mai placuta iti dorescwinking "copilandre" big grinbig grinbig grin(joacate in alta parte) crying crying crying

| MaicutaMaui a răspuns (pentru frikk):

Ai copii?

| MaicutaMaui a răspuns (pentru FucktheSystem):

Te vreau in pat, acum! love struck sunt in curul gol, te astept love struck

| frikk explică (pentru MaicutaMaui):

N-amwinking dar fa cu fuckSystem copiiwinking succes rolling on the floor)))

| DarkBlood32 a răspuns:

Din câte văd eu ce ai scris nu am înţeles mai nimic. Dar cel mai tare mă enervează faptul când văd o întrebare pe TPU pusă de nişte pici de 11-12 ani care spun că au făcut sex. Spunea un băiat Mirel că a dus-o pe o fată în toaletă şcolii şi că a pus-o pe capacul de la W.C. şi s-a luat după instincte şi i-a băgat putulica în păsărică. Ce zici de asta? Acea fată avea tot 11 ani.

| KubetiiOO a răspuns:

Mmm...parerea mea thinking Sunt la fel ca tine laughingrolling on the floor

| TooNight a răspuns:

Cred ca esti Adolf Hitler, tu n-ai fost niciodata indragostit? Se vede, sincer. oh go on

| frikk explică (pentru TooNight):

"ieu" hitler? laughing mergi si culcate si poate cand mi te vei trezi
vei asambla dragostea cu
fericirea
inplinirea
nu cu suferinta
durerea
o seara minunata

| TooNight a răspuns (pentru frikk):

Sa stii ca,chiar daca esti mai mare decat noi,astia care "abia stiu sa-si faca siretu la incaltaminte,dar ei "cica iubesc",nu ne pasa daca suferim sau nu,sunt sentimentele noastre,aruncate pentru o persoana care poate simti,sau nu acelasi lucru pentru noi. Daca nu e reciproc, normal ca suferim, dar daca e reciproc, ii bine si frumos, pana ne despartim bineinteles. laughing
Sa stii ca o iubire din adolescenta poate dura chiar toata viata...:-

| frikk explică (pentru TooNight):

Fie happy fie imi poti spune cum vreiwinking
din moment ce eu v-am botezat love struck prichindeii laughing(si voi aveti voie sa ma botezati cum vretilove struck)
Cum vine asta "crezi" ca sunt A.Hsmug vreau sa fi sigur(a) pe tine cand dai un botez(nume/prorecla) ok? ne-am inteles happy
Ca sa-ti faci o idee relatiile mele au fost free love struck(fara stres / intrebari inutile unde mergi.cu cine esti.ce faci in weekend "bla"-"bla"-"bla")nu m-am axat pe love story sau gen stupidităţi.Cand voi deveni serios? dupa 30-33 ani incolo pana atunci o sa ma plictisesc "poate" si o sa vreau familie/nevasta/copii dar ASTA DUPA 30 aniwinking pana atunci mai am 5-7 ani sa traiesc cum poftesc love strucklove struck
Ps:iubire e doar in basme si basmele sunt credibile doar pentru cei naivi(eu undeva pe la varsta ta care cred ca o ai 12-15ani nu imi permiteam "luxu" sa fiu naiv love strucklove struck)
Hmm te rog frumos love struck vezi ca prea ai sireturilehee heehee hee LARD desfăcute ai grijă "porfi"-"porfi" să nu mi te inpiedici prea rău laughing

| Zabbyel a răspuns (pentru frikk):

Fanzo xomor rurind, kiffomer tyloppa rolling on the floor)))))))

| pazzo a răspuns (pentru Zabbyel):

Bozzocand licfrindo f r i k k - hitler dapenzo, filmorio kappzo rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor everim, loponno rolling on the floorhahahahaharolling on the floorsaclaclacrolling on the floor

| aDEeLAa a răspuns:

Iubesc impropriu spus.Numesc,,iubire'' sentimentele care le traiesc...confunda prietenia cu iubirea.In ziua de azi vedem prea multe telenovele care pe multi ne influenteaza negativ.

| aDEeLAa a răspuns (pentru anonim_4396):

Si Creanga,, se indragostise'' cand era mic de fata preotului.La varsta asta se fac confuzii intre a place, a iubii, prietenie s.a