| pit2y a întrebat:

Ce parere aveti de raspunsul "cred ca te iubesc" sau "nu sunt sigura daca te iubesc"? Doresc sa stiu daca exista o asemenea posibilitate de sentimentalism si daca da sa-mi explice si mie cum.

4 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Sunt nuante, indoieli, cautari! fiecare are dreptul sa se exprime as cum simte, cum doreste, cum crede ca este bine sa o faca! nimeni nu este scalvul nimanui, am mai spus asta!

| Silviu591 a răspuns:

Nu esti sigura pe sentimentele tale.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Dragostea e mai greu de depistat pentru unii, ei doar simt acel sentiment si fara sa il dezvaluie.Si eu sunt tot cam asa: nu prea imi dau seama cand tin la cineva foarte mult d-apoi cand iubesc. Pur si simplu sunt persoane care sunt mai darnice cu toti in a-si manifesta dragostea si nu isi mai dau seama ca ei iubesc in special pe cineva.Desigur, e doar una dintre ipoteze...
Unii sunt confuzi pentru ca nu au mai simtit niciodata asa ceva, sau iau marea lor iubire drept sablon si daca nu se potriveste cu ce au simtit atunci, or sa creada ca nu iubesc noua cucerire!

| BeT a răspuns:

"Cred ca te iubesc"inseamna-Nu te iubesc;"Nu sunt sigura daca te iubesc"-este un fel de:vreau sa fiu cu tine dar si cu altul!