anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti de raspunsul si eu la te iubesc?

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus! Depinde de context- dacă omul e ocupat și o spune la telefon e firesc, dacă este spus în intimitate fără alte completări, persoana ori este obosită ori o spune de complezență.
O zi cu zâmbet să ai!

19 răspunsuri:
| Maothecat a răspuns:

Nu mi se pare complet. daca vrei sa exprimi aceleasi sentimente ca si partenerul trebuie sa spui toata fraza chiar daca nu iti place... spune-o cu toata gura happy

| MrSmith a răspuns:

Depinde cum e spus. happy Cateodata e zis chiar sincer, dar, se mai intampla sa ti se zica doar din bun simt, sa nu te faca sa te simti prost, spunandu-ti ca nu te iubeste...

| ღNameღ a răspuns:

Ca nu vine din inima...eu as fi spus ''si eu de 10000 de ori mai mult:X ''.sau.e cineva mai distant.intreabal serios daca te iubeste sau nu...Papa

| Vizitiul a răspuns:

Dupa pi*are, deseori, vine si ca*are.

| Biuka a răspuns:

Inseamna ca nu-l iubeste! happy
Cel putin eu asa faceam cand "prietenul meu" chatterbox Imi zicea "te iubesc".
Daca persoana iubita iti spune te iubesc ar fi normal sa raspunzi cu "Si eu te iubesc "
sau poate e pur si simplu din lene laughing.
Biu

| Barbiiie95 a răspuns:

E un raspuns simplu si daca stai sa te gandesti logic ar fi gen "te iubesc.raspuns-si eu (MA IUBESC)".

| beibimic a răspuns:

Aiurea! Doar`si eu`?
ar merge macar un `Si eu te iubesc`...adica totusi, mai ales daca ii spui/iti spune pentru prima oara, ar trebui, daca simti la fel sa fii mai convingator, daca nu, sa nu ii spui deloc.

| OriginalAngel99 a răspuns:

Cred ca acest respuns nu este prea motivant. Adica iubirea se dovedeste pin sentimente nu prin cuvinte. Un simplu "si eu" nu ajuta cu nimic, doar daca acea persoana este cu adevarat atasata de partenerul/partenera sa. kiss

| AllysaDeea a răspuns:

Era grabit irta-l si tu funda plizz

| Lollipopy a răspuns:

Mda... si el te iubeste ce e asa greu de inteles... doar nu ai vrea sa iti zica toata ziua si eu te iubesc si eu te iubesc si eu te iubesc. stiu ca asa sunt fetele au mult mai multe asteptari de la baieti dar na asa sunt ei trebuie sa ii intelegem.

| Feliciann a răspuns:

Decei este o prostie sa zici si eu... Fiecare zice ceea ce simte nu zice si eu happy

Si eu ce? si tu ce?

| iubiricaa a răspuns:

As prefera.si eu te iubesc! nu imi place sa mi se zica asa! parca e la mistooh go on

| lilstar a răspuns:

N-am folosit niciodata vreuna din expresiile care sa contina" te iubesc" Unii oameni chiar nu au sentimentestraight face ce crudlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@MeAcat, eu am intrebat de parerea voastra si trairile voastre, excluzandu'ma pe mine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Barbiiie95, ce bine ai zis'o. Denota si egoism care pana acum nu l'am sesizat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Gg, am cunoscut baieti care ziceau doar " si eu " si mai e si bro care pot sa ii zic si de 1000 de ori te iubesc ca el tot raspunde cu si eu te iubesc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@capelinul, si eu ce tu pe mine smug.

| NickiMinaj a răspuns:

Cam nasoleanu.

| SuntDoarUnuMic a răspuns:

Nu mi se pare in regula deloc big grin Daca cineva mi-ar spune " te iubesc" normal ca as vrea sa`mi raspunda cel putin la fel...Si eu mi se pare genu` " n`am chef" sau "Mai am putin si o rup cu tinewinking "

Cu toate astea un -"Te iubesc!" -"*chicoteala dulcebig grin*Si eeeu...big grin" este super okebig grin