| Raul_6585 a întrebat:

Ce parere aveti de relatia dintre doi verisori de gradul 2 sau 3. rog informatii dau funda pentru cel care ma ajuta!straight face

12 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Pana la urma este vorba de o relatie, nu inseamna ca automat o sa se si casatoreasca, nu? Daca sunt de gradul 3, sunt rude indepartate, si exista posibilitatea sa nici nu fie rude de sange. big grin

| DeeaMarry a răspuns:

Nu e deloc bine. Sunt rude foarte apropiate!

| BadLuckBryan a răspuns:

Incest

| CapitanuSemafor a răspuns:

Este in functie de moralul fiecaruia. Poate fi ok sau nu.
Cat despre un posibil copil handicapat, se pare ca unii spun ca sunt sanse de sub 5% sa se intample asta.
Dar cum am zis, depinde cum accepta fiecare situatia.

| raluk27 a răspuns:

Nu, pana la gradul 4 inclusiv. Altfel, se considera incest. Scrie si in lege. Presupunand ca relatia devine foarte serioasa, acesta e un impediment si nu te casatoreste nimeni.

| Dana211 a răspuns:

De gradul 2 nu e ok pentru ca sunt rude prea apropiate dar de gradul trei e ok cat de cat. Adica eu am niste verisori care s-au casatorit asa si nu au nicio problema dar au fost inainte la preot sa le faca dezlegare

| Maui a răspuns:

Daca va simtiti bine, ce mai conteaza gradele de rudenie (bine acum nici frate-sora laughing ).

| lowraider26 a răspuns:

Cine poate opri dragostea? Asa sunt oamenii stai linistit in orice caz nu se vor casatori nu? Asta e viata plina de surprize happy

| Mariiaamariiaa a răspuns:

Relatiile intre verii de orice grad sunt permise in Romania.
Eu zic sa faci ce simti, nu te judec. Daca exista iubire adevarata o sa puteti trece peste orice obstacol, chiar si peste gradul de rudenie. Succes!:*

| Lagosse a răspuns:

Buna.Cunosc o prietena care a fost cu verisor de gradul 2 sau 3 dar nu stiau ca sunt verisori iar cand au aflat au continuat sa fie pe ascuns. dar nu pentru multa vreme:*

| Raul_6585 explică (pentru Lagosse):

Daca s-au iubit, de ce au continuat doar pentru putina vreme?

| Lagosse a răspuns (pentru Raul_6585):

Ei si tu acum sau iubit asa copilareste ca doar nu erau in fata altarului trebuia sa puna capat caci s-a aflat de relatia lor ascunsa