| Losnams a întrebat:

Ce părere aveți de relațiile din adolescenta? Merita o relație pe la 16 ani?

13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E o experiență, deci de ce nu?

| oany a răspuns:

Sigur,cu precautie pentru ca o relatie cu multa implicare sentimentala la astfel de varsta, poate lasa semne destul de mari si pot afecta anumite viziuni pe viitor! Eu am avut o relatie de la varsta de 13 ani si jumatate cu un baiat mai mare decat mine cu un an.Eram de nedespartit, aveam proiecte impreuna, cantam in aceeasi formatie, am crescut practic impreuna.Am avut o relatie de 4 ani si jumatate..Lipsa experientei, l-a facut sa vrea sa cunoasca si alte femei..Desi ne-am iubit enorm si am fost noi si restul lumii atatia ani, s-a ajuns si la asta.Mi-a frant inima si la 18 ani si ceva..cand alte fete se distrau si traiau viata, eu eram topita si cu toate visurile zdrobite.Aceste temeri, dezamagiri, neimpliniri..ma urmaresc si acum..la 28 de ani.Dar asta este un caz..in mod normal relatiile de la 16 ani, sunt soft.

| sweetys a răspuns:

Eu conosc doua persoane care sunt impreuna de la 14 ani. Acum au 30 de ani si 2 copii. Deci poti sa crezi si in relatie la 16 ani.

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Atractia sentimentala poate sa apara la orice varsta. In consecinta poti sa-ti incerci norocul. Bafta. Succes!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, la orice vârstă.

| Emilian65 a răspuns:

Da, daca exista o iubire adevarata.

| Endoryus a răspuns:

La varsta aia e mult sa o numesti relatie. Mai mult iti faci experienta pentru viitor. Inveti cum sa saruti si chestii de genul.

Răspuns utilizator avertizat