Nu conteaza diferenta dragoste sa fie in rest nu conteaza nimic eu personal am stat cu cineva mai mare cu 4 ani
Unde prejudecatile si gura lumii pot conta mai mult decat afectiunea reala, ce se mai poate spune despre tine si felul tau de a fi?!
Sunt cupluri cu mari diferente, in ambele sensuri ( nu doar luni!) si se inteleg perfect!
Nu e nicio problema aici. Am vorbit cu multe fete mai mari si nu varsta conteaza neaparat. Conteaza caracterul baiatului. Daca el are tot ce cauta fata respectiva, nu e un impediment neaparat varsta. Eu am fost cu o fata mai mare cu 6 ani si varsta nu a contat asa mult.
Eu am 21 de ani iar prietenul meu este cu 3 luni mai mic decat mine. Nu vad de ce ar fi o problema o diferenta de cateva luni sau un an-doi.
Nu vad nici'o problema, atata timp cat el e mai dezvoltat, potrivit tie, si matur in gandire.
Pai sincera sa fiu am trecut printr-o experienta de genul asta in care mi-a placut de un baiat mai mic dar chestia a fost ca avea o gandire foarte matura si eu pentru gandirea aia m-as uita la un baiat mai mic ca mine. parerea mea
Nu este nici o problema! Eu la 16 ani (acum 2 ani) am stat cu o fata de 24. Nu sunt cateva luni ci 6 ani si chiar nu a fost nici o problema. In 99, 99% din cazuri depinde de maturitatea personei mai mica la varsta si de cum se exprima acesta/aceasta.
(13 Iulie 2010 06:25 )
Nyku a răspuns:
Nu este nici o problema! Eu la 16 ani (acum 2 ani) am stat cu o fata de 24. Nu sunt cateva luni ci 6 ani si chiar nu a fost nici o problema. In 99, 99% din cazuri depinde de maturitatea personei mai mica la varsta si de cum se exprima acesta/aceasta.
si cat timp ai rezistat cu tipa? am si eu o relatie de genul e cu 4 ani mai mare de cat mine si suntem la inceput gen, si mie sa nu ii dau prea mult atentie :-s
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Alina291 întreabă: