| madalina597 a întrebat:

Ce parere aveti de relatiile la distanta? Am intalnit un baiat si pot spune doar ca a fost dragoste la prima vedere, ne-am intalnit cand eram intr-o vacanta impreuna cu parintii mei iar el lucra acolo.Am fost genul de fata care nu credea in dragoste dar acum am vazut ca atunci cand intalnesti persoana potrivita totul se schimba.Am avut relatii dar mereu s-a rezumat doar la intalniri vazundu-i in final doar ca pe niste prieteni dar acum nu stiu,suntem din orase diferite, el primul an la facultate iar eu la liceu ceea ce este greu.Este o atractie reciproca pe care sincer nu o pot descrie,ne placem foarte mult,doar ca mi-e frica sa il pierd si am momente in care ma gandesc daca ar trebui sa renunt, mi-a promis ca vine saptamana viitoare la mine in oras sa petrecem weekendul impreuna ceea ce ma incanta nespus doar ca eu sunt genul de persoana care se gandeste si la viitor si poate e greseala mea ca nu traiesc momentul...

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Isi trimite des banii?

| alina2k18 a răspuns:

Mda, adica vrei sa te ia de nevasta pe viitor, nu? laughing
Traieste momentuwinking

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Nu cred in relatii la distanta. El oricand poate umbla si cu alta in orasul lui iar tu nu vei afla niciodata.