Depinde de timp, daca a trecut deja o luna e rahat. E ca si cum ai sparge o cana si dupa oare ce-ar fi s-o lipesc? Nee nu merge.
Aici depinde si de timpul care a trecut de cand m-am despartit de aceea persoana.La mine de exemplu fostul meu prieten s-a intors dupa 7 luni inapoi.Eu inca mai tineam la el si i-am mai acordat o sansa, insa din pacate la fel ca prima data sa terminat...nimic nu se schimbase.Imi aduc aminte de vorba aceea"o despartire este ca o oglina sparta, mai bine o lasi asa, incercand sa o repari".
Bine acum depinde si de motivul despartirii si de tot ce a fost in trecut
Interesanta intrebare. Intr-un fel mi se pare o idee buna, acuma depinde si care a fost motivul despartirii.
Atitudinea mea cand ma cauta fostele?
„Dispari, mori nu-mi pasa" D-AIA SE NUMESC FOSTE/FOSTI.o persoana care ti a gresit iti va gresi si a doua oara si a treia si toata viata..ASTA VREI? bine drum bun!
Ai dreptate, dar macar putina mila sa ai de foste.
Da ele au mila ..cand iti zic papa? nu.Mila te face slab si dupa prost. si dupa au ce doareee...
Bine... dar poate unele se despart de tine de la o neintelegere... sau ca te-au vazut imbratizand o alta fata (doar prietena sau verisoara) si iti zic papa din. prostie. Doar o neintelegere, nu?
Ba o fac din prostie.o sa intelegi cand o sa mai cresti
Nu e nevoie sa mai cresc ca sa imi dau seama ce ar reprezenta o "prostie". -.- Dar acum depinde si motivul clar al despartiri. Exista diferite tipuri de idiotenii.
N-are rost. Invata din greselile altora... Prietena mea s-a rugat intr-una de mine sa ne impacam si acum m-a inselat iar
Vorba aia: One a ***, always a ***!
biancaandreea întreabă:
FataCuOchiiCaprui întreabă: