Nu consider ca se merita sa iti iei viata pentru nici o iubire, fiecare are o singuraviata si nu trebuie sa ne batem joc de viata pe care o avem, iubiri se mai gasesc dar alta viata nu
O poveste lacrimogena despre un cuplu care nu e in stare sa faca fata vietii si apeleaza la sinucid.
In general o parere buna despre tot ce insemna dragoste.Dar pot sa zic ca am citit cate carti din aceasta categorie, care mi s-au parut mai spectaculoase decat aceasta.
Dar cele mai frumoase povesti de dragoste le consider pe cele care nu le gasesti in carti, care se nasc intre un baiat si o fata si bat usor orice film sau poveste.
Dragostea dintre ei a fost una absoluta, una perfecta...nu conteaza ca a fost asa scurta.O alta dragoste perfecta cunoscuta este dintre Maitreyi si Allan.Eu una inainte sa aflu de cartea "Maitreyi" eram atrasa de iubirea dintre Romeo si Julieta.
Nu sunt de acord cu comentariile negative despre aceasta iubire, intr-adevar cum spun unii e prea de tot sa mori pentru o persoana dar ceea ce este prezentat in carte este o iubire adevarata, nu prostiile din ziua de astazi care sunt pe interes si nu dureaza mai mult de sa zicem 3 luni
Deci pot spune daca iubesti esti in stare de orice