Nu m-am sarutat niciodata de la prima intalnire.Nu mi se pare potrivit sa te implici fizic-orbeste, fara sa cunosti persoana.Personal,nu sunt de-acord cu aceasta practica, dar totodata tine de principiile fiecaruia.
Eu am o regula "niciodata sa nu te saruti la prima intanire", asa il pui pe jar si nu o sa credada ca esti o fata "usoara".
Nu cred ca am sarutat pe cineva de la prima intalnire; am o parere ok, daca ambii se simt confortabil si isi doresc sa se sarute, de ce nu? Probabil ca eu nu am simtit acel click cu cineva de la prima intalnire.
Avand in vedere intalnirile esuate de care am avut parte in ultima vreme... m-am lasat de sportul asta depinde cum a decurs intalnirea si daca iti place de persoana respectiva. Mie imi place sa amagesc:un sarut scurt, fara limba...sa aiba la ce sa viseze pana data viitoare dar, cum ziceam...depinde
Eu una nu am stat decat cu un singur baiat din prima seara, adica ne-am sarutat.nu am fost si nici nu sunt de acord cu sarutul la prima intalnire dar baiatul acela a avut acel ceva
Depinde ce fel de intalnire este. daca vizeaza sexul e ceva normal. daca e ceva gen love depinde de tine ce strategioe folosesti, dar cred ca un pupic la despartire e mai de folos pentru o fata.sa aprinda si ea calcaiele craiului
Daca intalnirea decurge cum te-ai asteptat si daca simti atractie fata de el este normal sa va sarutati
Important este ca sa nu grabiti lucrurile dupa
Mi s-a intamplat de cateva ori sa ma sarut cu fata la prima intalnire, de obicei acest sarut duce la ceva mai mult Fata cu care consideri si vrei sa ai ceva mai mult pe termen lung, nu se srauta la prima intalnire, o lasi sa viseze la acel sarut ceva vreme
Mi se pare ceva normal atat timp cat nu mergeti mai departe... va opriti la sarut e ceva firesc intre 2 persoane care se plac
Pfff, mai tare m-ati derutat Eu cu prima preitena m-am sarutat la prima intalnire, la despartire si a fost misto, da a venit asa instantaneu.Acum vreau sa ies cu o fata si nu stiu ce sa fac daca sa incerc la fel cum am facut cu prima, care s-a dovedit a fi o curva, sau sa vad abia mai tarziu.Si fata cu care vreau sa ies acum nu e romanca e din afara! So, cineva o parere? De preferat o fata. am siun mail daca asa :rudy_styyl@yahoo.com Tnx!
Parerea mea este ca daca exista atractie reciproca intre 2 persoane.de la prima intalnire.de ce sa nu va sarutati? Pentru ca pana la urma, daca iau decizia sa se intalneasca in continuare.asta tot se va intampla...Deci.de ca sa mai astepti, daca asta vrei.pana la urma.Si in legatura cu prejudecatile oamenilor.gen.esti o curva daca faci asta de la prima intalnire...Nu te gandi la asta, pentru ca ceea ce vrei si ceea ce simti tu conteaza cu adevarat! :p
ForeverWarrior întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: