Despre ce calcar vorbesti?
Iti intra ala in ochi sau in cuc, ca-n vagin este imposibil sa intre!
Pai daca eu penetrez cu penisul fiind in apa, iar vaginul si el tot in apa si este deschis de multiple ori...
De obicei în cadă e apă, nu calcar. Dacă mai pui și un spumant aromat, e deja super!
Pai nu
Ma refeream la jacuzzi ca sunt tot felul de dezinfectanti si bacterii si intrebam daca e ok sa faci sex acolo, sau daca merge macar o perioda de preludiu
Jacuzzi sau fara jacuzzi sunt aceleasi chestii in apa. Preludiul este inevitabil. Dar penetrarea va fi mai grea la inceput.
Nu stiu ce sa zic, e ca si cand ai compara o piscina cu o cada personala.
Oeicum nu asta conteaza, eu vreau sa stiu daca e safe sa pentrezi in fiecare dintre acestea, considerand ca apa in sine va fi librifiantul. Pare super fun si as invita-o pe iubita mea sa avem o experienta, daca e safe desigur
Merge de nota 20.
Apa in sine nu este lubrifiant in cazul sexului. Secretiile ei din timpul raportului sexual sunt alunecoase(gelatinoase). Apa nu e asa. Nu spun ca nu se poate face penetrarea dar apa poate contine anumite bacterii care pot dăuna.
Bineanteles, este placut sa faci sex in apa, din anumite privinte.
E ok vere, intra bulbuci in posterior daca e jacuzzi din ala scump, in rest e bun
fol si lubrifiant pana nu se dizolva in apa
cu stima jonel
anonim_4396 întreabă: