anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti de sex in cada/jacuzzi? Am auzit de la unii ca este incomfortabil si calcarul poate sa afecteze vaginul, insa nu am gasit surse prea bune.

31 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Este fierbinte si excitant

| Violleta2022 a răspuns:

Despre ce calcar vorbesti?
Iti intra ala in ochi sau in cuc, ca-n vagin este imposibil sa intre!

| NecunoscutLol a răspuns (pentru Violleta2022):

Pai daca eu penetrez cu penisul fiind in apa, iar vaginul si el tot in apa si este deschis de multiple ori...

| mihai69 a răspuns:

De obicei în cadă e apă, nu calcar. Dacă mai pui și un spumant aromat, e deja super!

| NecunoscutLol a răspuns (pentru mihai69):

Pai nu
Ma refeream la jacuzzi ca sunt tot felul de dezinfectanti si bacterii si intrebam daca e ok sa faci sex acolo, sau daca merge macar o perioda de preludiu

| darrio2007 a răspuns (pentru NecunoscutLol):

Jacuzzi sau fara jacuzzi sunt aceleasi chestii in apa. Preludiul este inevitabil. Dar penetrarea va fi mai grea la inceput.

| NecunoscutLol a răspuns (pentru darrio2007):

Nu stiu ce sa zic, e ca si cand ai compara o piscina cu o cada personala.
Oeicum nu asta conteaza, eu vreau sa stiu daca e safe sa pentrezi in fiecare dintre acestea, considerand ca apa in sine va fi librifiantul. Pare super fun si as invita-o pe iubita mea sa avem o experienta, daca e safe desigur

| mihai69 a răspuns (pentru NecunoscutLol):

Merge de nota 20.

| darrio2007 a răspuns (pentru NecunoscutLol):

Apa in sine nu este lubrifiant in cazul sexului. Secretiile ei din timpul raportului sexual sunt alunecoase(gelatinoase). Apa nu e asa. Nu spun ca nu se poate face penetrarea dar apa poate contine anumite bacterii care pot dăuna.
Bineanteles, este placut sa faci sex in apa, din anumite privinte.

Răspuns utilizator avertizat
| doctorsex96 a răspuns:

E ok vere, intra bulbuci in posterior daca e jacuzzi din ala scump, in rest e bun

fol si lubrifiant pana nu se dizolva in apa

cu stima jonel