Nimic special în afară de o igienă bună, prezervativ și lubrefiant.
Începeți ca și la sexul normal, printr-un preludiu, atingeri, mângâieli, tot tacămul, și oral dacă practicați, pune-ți partenerul să îți ofere un analingus dacă vrea să facă asta, să te stimuleze cu limba pentru început, apoi să bage degetul treptat, lubrefiat fie cu lubrefiant fie cu o cremă de gălbenele sau vaselină medicinală.
Se joacă cu anusul tău până se dilată. Apoi trece pe penetrarea propriu-zisă, dacă totud decurge normal nu ar trebui să simți durere.
Restul ține de tehnică, se începe ușor cu o penetrare treptată nu toată odată ci treptat la fel și viteza de du-te vino.
Pozițiile sunt aceleași ca și la sexul normal, pentru începători e bine misionar cu o pernuță sub fund sau pe o parte - lingură.
Mai multe detalii poți afla de pe sexgen.ro.
Daca faci orice fel de sex cu iubitul inseamna ca esti curva? Ce mentalitate de soseta ai...
Da. Daca faci sex oriunde decat acolo unde e normal, esti o deviata.
Sa-i spui lu' Mutu ca tu o sa ai in viata doar un singur prieten. Daca maine ciumpalacul aia iti da papucii( evident, dupa ce deja i-ai supt-o), si iti gasesti altul, te desparti si de ala, si altul si altul, si cu fiecare "iubit" faci la fel, cum te numesti? Si ca sa stii si tu, femeia care accepta orice, dar absolut orice in pat, in timp pierde respectul barbatului ei.
PS: nu stiam ca inteligenta se transmite printr-un penis
Tine-o pe a ta ca o sa "ajungi departe"!
Sper ca ai mai mult de 35 ani ca altfel e grav...
Nu, nu am mai mult de 35, nici macar 30, nici 27, cum altii ar fi tentati sa creada, dar nu mi se pare ca am pierdut nimic la capitolul asta. Macar nu o sa mi se duca vestea de m**sta prin oras. Keep up the good work
Să ştii că : I'm doing a great job dacă tot a venit vorba de asta, am o relaţie stabilă de câţiva anişori cu cel mai minunat om şi nu am nici reputaţie de muistă...aşa ca să ştii şi tu
Bravo tie! Eu prefer sa fac altceva decat sa stau intr-o "relatie" si sa prestez.
Asta e strict părerea ta, şi ar trebui să o lăsăm aşa că imediat ajungem la alt subiect. Oricum sper sa nu am niciodată ocazia să cunosc sau să fiu nevoita sa împart o încăpere nici măcar 5 minute cu o persoană cu o mentalitate ca şi a ta, şi aici deja nu mă refer la sex ci la cum gândeşti în general.
Sunt mândră de relaţia pe care o am deci nu cred că e nevoie să pui acele ghilimele şi să vorbeşti în necunoştinţă de cauză şi sunt conştientă că multe tinere şi-ar dori o relaţie ca a mea, când iubitul îţi aduce flori fără motiv şi te invită la cinema, îţi aduce prăjituri când vă întâlniţi, găteşte pentru tine şi multe altele, aşa că las-o mai moale.
Nici eu nu imi doresc sa fiu vreodata in compania ta. Sunt mandra de modul meu de gandire, in schimb tu nu te poti numi un exemplu.
Cat despre prieten, da, bine, bravo! faci parte din categoria fetelor a caror principala realizare consta in faptul ca au un fraier care le aduce flori, le plateste masa si care le da bani de ciorapi. Whatever!
Eu am facut cu iubtul meu. Penisul lui nu a aratat deroc maro. Puteti folosii prezerbativ si nu or sa fie probleme cu murdaria
m-a durut nitel pentru ca nu baga tot penisul. A doua oara l-a bagat pe tot
Pentru a avea o experienta placuta si fara incidente, se recomanda folosirea unui irigator special pentru clisma. Cum sunt cele de pe: https://erogen.ro. Spor la experimentat celor doritori!
liliana77any întreabă: