Boala lunga, moarte sigura.
La un moment dat se va sfarsi si iti va ramane un gust salciu.
Un lucru foarte bun . Daca nu ai o gagica actuala ar merge si una mai veche.
Pasarica sa fie!
Nu esti cu nimic mai mult decat o curv. pentru acel baiat. Daca el va dezvolta iar sentimente pentru tine, asta-i altceva, tu tot curv( bine ma, prostituata) ramai.
Ia-o cum o vrei (de fapt, asta faci la fizic vorbind, nu?), dar demnitatea tot ti-o pierzi daca faci asta. Iti vinzi corpul pentru placere (ceea ce fac prostituatele, nu? Doar ca e mai rau, tu o faci GRATIS)
Nu prea ai dreptate el a fost primul pentru mine si eu prima pentru el, si inca ne iubim dar am decis amandoi sa ne despartim pentru ca ne certam intruna. Si amandoi suntem de acord sa facem asta!
Atunci e ca si cum ai purta aceleasi haine murdare, in loc sa le speli (sau sa le schimibi).
Daca mereu va certati inseamna ca nu sunteti dispusi sa sacrificati nimic din orgoliu (sau alte moravuri) in favoarea relatiei. Vreti doar beneficii, dar nu le meritati.
Atata timp cat nu ai un alt partener probabil ca vrei sa te simti bine.dar iti zic o chestie.o buna impresie fostului sigur nu o sa ii lasi daca faci chestia asta. daca ai deja alt partener eu zic sa iti vezi de actualu' si sa o lasi moarta cu fostul'...adica e de bun gust asa, e moral, e corect e cum vrei tu sa o iei..asta e parerea mea.
Bafta!
Chiar daca sunteti de acord..nu stiu e treaba ta eu ti-am spus parerea mea..cu atat mai mult cu cat daca a fost primul pentru tine el o sa te priveasca tot ca pe o... femeie usoara..care se vinde..adica nu vreau sa te insult sau ceva dar gandeste-te ca tu faci asta cu el si el maine poimaine isi gaseste alta cu care sa se cupleze si cu care sa si-o puna.e evident ca pe tine o sa te arunce mai ceva ca pe o carpa si o sa iti mai zica si niste vorbe de duh de nu o sa iti mai doresti sa dai ochii cu lumea care il cunoaste si te cunoaste..la urma urmei e treaba ta faci ce vrei e viata ta corpul tau..eu doar mi.am exprimat parerea..eu n.as face asa ceva in vecii vecilor!
00Andreea008 întreabă: